+45 23 61 60 75
Medaljon 18 karat guld, og rød & sort emalje, udført for Kongehuset.

UNIKKE SMYKKER

Som vi siger Unikke mennesker – Unikke smykker. Et unikt smykker kan være mange ting men for os handler det om noget personligt, noget der allerede fra begyndelsen har både en mening – har affektionsværdi og forhåbentligt et smykke der vil give glæde gennem flere generationer.

Book et personligt møde

Kom forbi til et møde på vores værksted (kun efter aftale) hvor vi sætter god tid af til at gennemgå opgaven og give dig en professionel betjening.

Skriv til rrj@rrj.dk eller ring +45 23 61 60 75.
Vi glæder os til at betjene jer.

UNIK BROCHE

Her ses en af de opgaver jeg har udført for Kongehuset. En broche / jagtemblem med bomærket for Kongehusets jagtrevir TREND i Jylland. Brochen er lavet i sølv, forgyldt sølv og emalje.

Se flere wildlife smykker her. 

ANDERLEDES VIELSESRINGE

Her bad kunderne om at få lavet et par vielsesringer der minde om den ring som blev bundet af et græsstrå, en smuk sommerdag. Materialet er 22 karat guld og hver ring er bundet af to guldtråde omkring en kerne. En vanskelig opgave som krævede flere prøver i sølv, inden jeg fandt frem til den rigtige fremgangsmåde.

Resultatet blev virkelig godt og særdeles unikt. I kan læse mere om disse ringe på Ragnars blog.

I kan også se flere unikke vielsesringe her. 

ELEFANTVEDHÆNG

Dette var er et unikt smykke jeg lavede i forbindelse med mit daværende samarbejde med Holland & Holland i London. Et elefant vedhæng i 18 karat guld og emalje, med en fantastisk dråbeformet akvamarin.

Se flere af Ragnars smukke wildlife smykker her. Wildlife smykker

VLADIMIR MEDALJONEN

Vladimir medaljonen er et af mine mesterværker, udført I 18 karat guld, emalje og diamanter. Der er fundet inspiration i Ruslands mest kendte ikon; Vladimir Ikonet. Der er plads til 4 billeder og medaljonen er en model ”Royal”. Et af mine mest unikke smykker.

Læs mere om mine medaljoner har. 

 

UNIKT SMYKKE

Tilblivelsen af dette unikke smykke begyndte, da en ung adelsmand kontaktede Ragnar for at bede om hjælp til design og fremstilling af et hårsmykke til sin kommende hustru. Smykket skulle fremstilles i anledning af deres forestående bryllup og klienten ønskede at tage udgangspunkt i sit slægtsvåben.

Slægtsvåbnet består af 3 gyldne hvedeaks bag en guldkrone. Sammen besluttede klienten og Ragnar dog, at smykket skulle være ’hvidt’ frem for gyldent. Yderligere foreslog Ragnar, da smykket skal bæres i håret, at det skulle fremstilles i palladium. Palladium vejer langt mindre end hvidguld og passer sig derfor bedre til et hårsmykke. En anden fordel ved palladium er, at smykket aldrig behøver at blive rhodineret. Dog er palladium samtidig langt mere vanskeligt at arbejde i, så det tog cirka 50% længere tid at fremstille smykket, end hvis det havde været af hvidguld.

Fra ide til smykke

Hen over en række møder blev smykket udviklet fra at være ét enkelt hårsmykke til at blive et komplekst kombinationssmykke. Smykket endte med at bestå af i alt 10 dele, der kan sættes sammen i en række forskellige kombinationer. De forskellige dele kan bæres samlet som hårsmykke eller bruges som vedhæng og brocher.

Smykket har detaljer i 18 karat guld samt indfattet 15 perler, 5 rosa kvarts og 30 brillanter. Rosa kvartsen er specialslebet og indfattet i 5 løse fatninger, der sidder i kronen. Fatningerne kan alle tages ud og udskiftes med andre fatninger, således at smykket kan udvikles med tiden. På bagsiden af hver fatning er brudeparrets monogram (LM) udskåret.

De tre hvedeaks, som har et hvedekorn i 18 karat guld i hver ende, kan bæres sammen med kronen eller alene. Det midterste vedhæng kan løsnes og kan således bæres som enten vedhæng eller broche. De 3 hvedeaks kan ligeledes bæres samlet som enten broche eller vedhæng og kan bindes med en lille blå snor. Selve kronen kan selvfølgelig også bæres alene som broche og har en kraftigere løs nål ligeledes med et hvedekorn i 18 karat guld i hver ende. Der er således 4 smykker i et.

Alle detaljer er vigtige

Smykkeskrinet er specialfremstillet i blåt gedeskind og er præget med finguld. På forsiden af skrinet er slægtsvåbnet gengivet i guld i samme størrelse som selve smykket og indvendigt er Ragnars logo præget. For at matche de rosa sten i kronen er indlægget i æsken af gammelrosa farvet velour. Knappen på æsken er i forgyldt sølv og tillige med parrets monogram.

Hele processen tog 8 måneder og undervejs blev der afholdt et dusin møder. Smykket blev færdiggjort og leveret 5 timer før det skulle gives til bruden 🙂

Unikke mennesker – Unikke smykker.

UNIK FORLOVELSESRING

Når man frier, skal man gøre det med stil, og ringen skal vise, at man kender sin udkårne. Dvs. vise at man ved hvem det er, man ønsker at gifte sig med.

I kan læse mere hvad om forlovelsesringe her. 

Her ser vi et rigtigt fint eksempel på, hvordan det kan gøres. Denne ring har vi fremstillet til en klient, og ringen er helt unik og personlig. Den er af platin med en hjerteformet 0,47 ct. diamant, indfattet med 4 HEART PRONGS. Indvendigt er der indlagt en plade med en asiatisk elefant i 18 karat gult guld. Hver detalje har en helt personlig betydning for den kommende brud (som selvfølgelig også har sagt; Ja!).

Det er omtanken, der tæller – ikke størrelsen på stenen eller ringens værdi, men man skal huske, at ædle hensigter rummes bedst i ædle materialer. Unikke smykker bør derfor fremstilles, i guld eller platin.

Går du med friertanker, kan vi helt sikkert hjælpe dig med den personlige ring.

VIELSESRINGE MED RUBINER

Her ser I et eksempel på et par ringe, vi har fremstillet ud fra brudens egne tegninger. Ringene er kunstnerisk stort set identiske med de tegninger, som vi blev forelagt. Vi har foretaget nogle mindre ændringer for at muliggøre fremstillingen og give øget komfort, samt tilføjet små elementer for at kunne indfatte rubinerne.

Hver ring består af 2 Phønixer, der sammen holder en rubin. I begge ringe er der desuden indfattet 6 små brillanter i ildfuglenes halefjer, og det hele rundes af med efternavnet, som står smukt indgraveret på undersiden. Rubinerne er specialslebet på mål og med en samlet vægt på over 10 carat. Ringene er fremstillet i 14 karat gult guld.

I kan læse mere om hvad vi kan tilbyde indenfor unikke og personlige vielsesringe her.

UNIKKE MANCHETKNAPPER

Et par unikke manchetknapper med personligt monogram, i forgyldt sølv og sort emalje. Pris: 8.500 kr.

Se flere unikke manchetknapper her.

UNIK SIGNETRING

Her ses en unik signetring med en seglsten af grøn Jaspis, hvor i der er håndgraveret Trampe slægtens fulde våben er graveret til laksegl.

I kan se flere unikke signetringe her.

ROYAL MEDALJON

I anledning af H.K.H. Kronprinsesse Marys 40 års fødselsdag i 2012, fik Ragnar æren af at fremstille en unik medaljon bestilt af H.K.H. Kronprins Frederik.

På forsiden ses D.K.H. Kronprinseparrets fællesmonogram og på den modsatte side ses et argylemønster i sort emalje og brillanter.

Medaljonen kan åbnes i begge sider og har således plads til 4 billeder.

Se flere af Ragnars smukke medaljoner her. 

Omtale i Billed Bladet februar 2015.

Unikke smykker fra generation til generation

Din drøm om noget unikt og personligt er heldigvis vores passion.

Få steder er erfaringen så stor og omstillingsevnen så god, at både store og mindre opgaver kan behandles med samme omhyggelighed og udvises den samme opmærksomhed.

Unikke smykker kan være alt fra det mest avancerede juvelérarbejde til fremstilling af klassiske glatte vielsesringe, eller en mindre konfirmationsgave. Ud over at arbejde i de klassiske ædelmetaller som guld, hvidguld og sølv, er vi specialister i platin.

Uanset opgaven er det vigtigt for os, at vores kunder i fællesskab med Ragnar har tid til at skabe det absolut bedste resultat. Gennem hele arbejdsprocessen er vi i tæt dialog med jer for at sikre jeres ønsker og den højeste kvalitet. Vi går meget op i, at der er en god sammenhæng mellem pris og et unikt smykke. Vores kunder skal have værdi for deres penge og vi plejer at sige at vi er; Bedst, Billigst men desværre ikke hurtigst. Dvs. at I meget gerne må komme i god tid, men skulle det haste vil vi selvfølgelig gøre os meget umage for at prøve at hjælpe.

 

Fra generation til generation.

Et unikt smykke, er noget særligt, noget der sandsynligvis vil gå i arv og glæde i flere generationer. Det rummer kærlighed, omtanke og minder og er mere end blot til pynt.

Det kan være en signetring eller en medaljon, eller måske noget til de mange mærkedage, som dåb, konfirmation, bryllupsgaver eller runde fødselsdage.

 

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Lad os tage en snak

Spørgsmål eller brug for vejledning? Ring til mig på 23 61 60 75