VIELSESRINGE – DE UNIKKE OG DE TRADITIONELLE

For de fleste står brylluppet som den ultimative kærlighedserklæring til den udkårne, og vielsesringene er netop symbolet på denne kærlighed.

Vi anser det for at være vores fornemmeste opgave, at vi sammen med jer finder frem til det helt rigtige design og der efter laver vi ringene på værkstedet her i København. 

Skriv på info@rrj.dk eller ring 23 61 60 75 dersom I har spørgsmål. 

 

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Lad os tage en snak

Vielsesringene skal i gå med resten af livet. Det er derfor et valg, som man skal bruge lidt længere tid på at træffe end så mange andre ting omkring brylluppet, som varer en enkelt aften.

Vi anser ringenes symbolværdi for at være det vigtigste og mener, at brudeparret skal kunne genkende sig selv i ringene. Nogle ønsker noget diskret og andre vil gerne have noget øjnefaldende, men uanset hvad I ønsker vil vi bruge al vores viden og erfaring på at lave det helt perfekte – lige til jer.

Vi føler også at det er vigtigt at ringene er lavet med sjæl og omtanke og derfor er alle vores smykker fremstillet af Ragnar og hans team, på hans værksted i København.

Skriv på info@rrj.dk

 

 

“FILIGRAN” RINGE 

Filigran ringe (6,0 og 7,0 mm brede) i 14 karat palladiumshvidguld.

Ringen til venstre med 0,10 ct W-VS brillant.
Pris: 13.900 DKK (i ringstørrelser op til 59)

Ringen til højre med rosette i 18 karat gult guld.
Pris: 16.500 DKK (i ringstørrelser op til 64)

I læse mere om mulighederne her.

 

UNIKKE VIELSESRINGE I 22 KARAT GULD

Her ses et par virkelig spændende unikke vielsesringe.

Der blev oprindeligt firet med en simpelt ring lavet af et græsstrå og dette ville parret gerne gå skulle indgå i de rigtige vielsesringe. Der blev lavet en lang række prøver med rigtige strå, derefter strå lavet af sølv og til sidst i 22 karat guld. To strå der repræsenterer de to individer bliver snoet og viklet om hinanden på en ramme også af guld. Resultatet er smukt, unikt og helt personligt.

Ragnar har også skrevet om denne opgave i sin blog. 

 

“FILIGRAN” RINGE MED PERSONLIGT MONOGRAM

I vores “FILIGRAN” kollektion er mulighederne for at personificere jeres vielsesringe stort set uendelige. Vi kan lave unikke mønstre, inkludere initialer og monogram eller symboler. I læse mere om mulighederne her.