+45 23 61 60 75
Unikke vielsesringe. Dameringen med 5 store brillanter.

PERSONLIGE OG UNIKKE VIELSESRINGE

Unikke mennesker – unikke vielsesringe, plejer vi at sige. Brudeparrets personlighed bør genspejles i vielsesringene.

For de fleste står brylluppet som den ultimative kærlighedserklæring til den udkårne, og vielsesringene er netop symbolet på denne kærlighed.

Vi anser det for at være vores fornemmeste opgave, at vi sammen med jer finder frem til det helt rigtige design og der efter laver vi ringene på værkstedet her i København.

 

Book et personligt møde

Kom forbi til et møde på vores værksted (kun efter aftale) hvor vi sætter god tid af til at gennemgå opgaven og give dig en professionel betjening.

Skriv til rrj@rrj.dk eller ring +45 23 61 60 75.
Vi glæder os til at betjene jer.

Vielsesringene skal i gå med resten af livet.

Det er derfor et valg, som man skal bruge lidt længere tid på at træffe end så mange andre ting omkring brylluppet, som varer en enkelt aften.

Vi anser ringenes symbolværdi for at være det vigtigste og mener, at brudeparret skal kunne genkende sig selv i ringene. Nogle ønsker noget diskret og andre vil gerne have noget øjnefaldende, men uanset hvad I ønsker vil vi bruge al vores viden og erfaring på at lave det helt perfekte – lige til jer.

Vi føler også at det er vigtigt at ringene er lavet med sjæl og omtanke og derfor er alle vores smykker fremstillet af Ragnar og hans team, på hans værksted i København.

 

 

“FILIGRAN” RINGE 

Filigran ringe (6,0 og 7,0 mm brede) i 14 karat palladiumshvidguld.

Ringen til venstre med 0,10 ct W-VS brillant.
Pris: 13.900 DKK (i ringstørrelser op til 59)

Ringen til højre med rosette i 18 karat gult guld.
Pris: 16.500 DKK (i ringstørrelser op til 64)

I læse mere om mulighederne her.

 

UNIKKE VIELSESRINGE I 22 KARAT GULD

Her ses et par virkelig spændende unikke vielsesringe.

Der blev oprindeligt firet med en simpelt ring lavet af et græsstrå og dette ville parret gerne gå skulle indgå i de rigtige vielsesringe. Der blev lavet en lang række prøver med rigtige strå, derefter strå lavet af sølv og til sidst i 22 karat guld. To strå der repræsenterer de to individer bliver snoet og viklet om hinanden på en ramme også af guld. Resultatet er smukt, unikt og helt personligt.

Ragnar har også skrevet om denne opgave i sin blog. 

 

SIGNETRINGE SOM VIELSESRING

Nogle vælger et par signetringe som vielsesringe og her ses et godt eksempel hvor vi også har tegnet et meget udførligt monogram. Seglpladen er på herreringen af guld og dameringens seglplade er af rosa koral. Mulighederne er stort set endeløse og I kan få mere information her. 

I kan også læse Ragnars blog hvor han har skrevet om signet ringe. 

“FILIGRAN” RINGE MED PERSONLIGT MONOGRAM

I vores “FILIGRAN” kollektion er mulighederne for at personificere jeres vielsesringe stort set uendelige. Vi kan lave unikke mønstre, inkludere initialer og monogram eller symboler. I læse mere om mulighederne her.

 

KNUDERINGE

Vielsesringe der bringer tankerne tilbage til vikingetiden, men i et moderne og rent design. Vores knuderinge laves alle unikt på mål og koster fra. 9.000DKK pr. ring, Som set her 14.000DKK. pr. styk i 14 karat gult guld.

UNIKKE VIELSESRINGE MED RUBINER

Her ser I et eksempel på et par ringe, vi har fremstillet ud fra brudens (Esmée Prexus) egne tegninger. Ringene er kunstnerisk stort set identiske med de tegninger, som vi blev forelagt. Vi har foretaget nogle mindre ændringer for at muliggøre fremstillingen og give øget komfort, samt tilføjet små elementer for at kunne indfatte rubinerne.

Hver ring består af 2 Phønixer, der sammen holder en rubin. I begge ringe er der desuden indfattet 6 små brillanter i ildfuglenes halefjer, og det hele rundes af med efternavnet, som står smukt indgraveret på undersiden. Rubinerne er specialslebet på mål og med en samlet vægt på over 10 carat. Ringene er fremstillet i 14 karat gult guld.

UNIK FORLOVELSES- & VIELSESRING

Vi specialiserer i at fremstille unikke smykker og nogle gange får vi udfordringer som er helt exceptionelle, både med hensyn til sværhedsgraden af guldsmedearbejdet, men også med hensyn til design og funktionalitet.

I dette tilfælde kom en mand til os med et meget specifikt ønske. Han havde som barn samlet en ordentlig portion granater (ædelsten) og han ville at nogle af disse skulle indgå i den frierring som han ville have os til at designe og fremstille. Ud over granaterne skulle der også være en flot diamant som centersten. Vi holdt en række møder og det endte med at klienten købte en utrolig smuk oval diamant på 1.01 ct. over internettet. Vi tjekkede stenen og kunne bekræfte at kvaliteten var tip top og prisen særdeles fordelagtig.

Nu havde vi centerstenen og gik i gang med at designe ringen. Da granat rosetten ville blive lidt dominant valgte vi at dele ringen om i 2 dele. En solitairering og en ring med granat rosetten, som kunne bæres sammen eller individuelt.

Granaterne var selvfølgelig uslebne og vi fik dem slebet i en meget speciel form således at de passede til den ring vi havde designet.

I alt holdt vi 7-8 møder inden ringene var færdige og processen to i alt ca. 6 måneder. Resultatet blev enestående og vores klient er nu officielt forlovet.

I kan se flere unikke forlovelsesringe her.

UNIKKE MØNSTRE

Her kan I se et par meget kraftige ringe herreringe med et unikt mønster. Da kors var af stor betydning for parret tegnede vi et stilrent og elegant mønster bestående udelukkende af kors og afsluttet med parrets initialer.  

KLASSISKE VIELSESRINGE

Søger I noget mere traditionelt kan vi anbefale et par klassiske vielsesringe. Klassiske vielsesringe er tidsløse og unægtelig meget funktionelle. Vores klassiske vielsesringe er også unikke og laves ud fra jeres ønsker og ikke mindst specifikt til jer.

Vi har også en fast lav pris på vores klassiske glatte vielsesringe og I kan se eksempler og priser her.

NAVNERINGE

Alle ringe i vores NAVNERINGE kollektion er selvfølgelig unikke, og tilpasset jeres ønsker. Der kan indfattes diamanter og ædelsten og I kan også vælge mellem flere skrifttyper. I kan fordybe jer i mulighederne her.

OBLIQUE VIELSESRINGE

Her ses en Oblique nr. 3 og nr. 6.

Vores Oblique ringe er smukke og umådeligt behagelige.  De fås i mange størrelser og kan skrædersys til at passe jeres ønsker.  De fås i både 14 karat og 18 karat gult guld, rosa guld, hvidguld samt platin,

I kan se hele Oblique kollektionen her. 

OBLIQUE VIELSESRINGE

Vores Oblique ringe er smukke og umådeligt behagelige.  De fås i mange størrelser og kan skrædersys til at passe jeres ønsker.  De fås i både 14 karat og 18 karat gult guld, rosa guld, hvidguld samt platin,

Her ses en Oblique nr. 7 og en nr. 7.

Selv om Oblique ringene er designet både som forlovelsesringe og vielsesringe, men kan selvfølgelig også bæres fordi de er smukke.

I kan se hele Oblique kollektionen her. 

EMBRASSÉ & GIBBEUX VIELSESRINGE

Her ses en Embrassé 0,35 ct. og en 6 mm konisk herrering, I 14 karat hvidguld.

I kan se hele Embrassé & Gibbeux kollektionen her. 

GIBBEUX & EMBRASSÉ VIELSESRINGE

Vores Gibbeux & Ebrassé ringe er rigtig gode som vielsesringe. Dameringen – Embrassé ringen har en smukt indfattet brillant, medens herreringen er uden sten.  Begge ringe kan fås i en konisk og en lige udgave. Den koniske er smallere på undersiden medens den lige udgave er lige bred hele vejen rundt.

Ringene fås i både 14 karat og 18 karat gult guld, rosa guld, hvidguld samt platin,

Her ses en Embrassé 0,35 ct. og en 8 mm konisk herrering.

I kan se hele Embrassé & Gibbeux kollektionen her. 

FLEUR D’OR VIELSESRINGE

Her ses en en Fleur d’or solitaire ring med en brillant 0,10ct. og en herrering 4mm bred. Smukke i deres enkelhed.  Der kan med tiden sættes flere blomsterfatninger på solitaire ringen således at livets mange mærkedage kan blive en del af vielsesringen. Det kan også være at solitaire ringen er en forlovelsesring som også bliver brugt som vielsesring. Dette er meget almindeligt og giver stor mening.

I kan se hele Fleur d’or kollektionen her. 

“FILIGRAN” VIELSESRINGE

Filigran ringene fås også i et standardmønster, med eller uden brillant.  Her kan mønstret ikke ændres, men ringene er stadig lavet unikt til jer.

I kan se hele “Filigran” kollektionen her. 

SYMBIOSE

Det helt unikke og anderledes vielsesringskoncept for dem, som gerne vil have, at alle ringe går op i en højere enhed.

Et sæt ringe fås i 4,5 eller 6 dele alt afhængig af, hvor meget man ønsker at tænke sig om, når de skal stables. En lille IQ-test kan man sige og for de” uindviede” fremstår det blot som abstrakt udsmykning.

Læs mere her.

 

 

Vielsesringe i netop dét design der passer jer

Der er mange former for vielsesringe, og her viser vi en række forslag, som er taget fra vores kollektioner. Uanset hvad I ønsker, så kan vi være behjælpelige med at finde frem til det helt rigtige. Ingen opgave er for stor eller for lille.

 

Traditionerne omkring vielsesringe

Det mest almindelige valg er såkaldte ”glatte vielsesringe” af guld, men mange ønsker også mere avancerede former for vielsesringe. Smag og behag er meget forskellig, og vi glædes ved dette, da vi har stor erfaring med alle typer af ringe.

Mange vælger også at få forskellige vielsesringe, hvor den gamle tradition ellers foreskrev at de skulle være helt ens. Heldigvis er denne tradition blevet tilpasset så folk vælger det der passer til deres personlighed og deres liv.

I Danmark, og mange andre europæiske lande har vi tradition for at bære vores vielsesringe på højre hånd. Modsat USA f.eks., der bærer den på venstre hånd.

 

Gravering af vielsesringe

Traditionen foreskriver at man som minimum får graveret bryllupsdatoen ind på indersiden af ringen. Yderligere vælger mange at manden får graveret brudens navn og kvinden får graveret gommens navn.

En anden mulighed, er at få indgraveret en speciel tekst der kun betyder noget for jer. Det kan være fra en sang, et ordsprog eller noget i siger til hinanden.

 

Unikke vielsesringe

Vi anser det for at være vores fornemmeste opgave, at vi sammen med den kommende brud og gom finder frem til de helt rigtige ringe. Vielsesringene skal man forhåbentlig gå med resten af livet, og det er derfor et valg, som man skal bruge lidt længere tid på at træffe end så mange andre ting omkring brylluppet, som blot varer en enkelt aften.

Ragnar R. Jørgensen anser ringenes symbolværdi for at være det vigtigste og mener, at brudeparret skal kunne genkende sig selv i ringene. Derudover anbefaler vi altid, at man vælger noget klassisk frem for noget modebetonet, når det gælder vielsesringene, for man skal jo nødigt blive træt af at se på sin vielsesring.

 

Vielsesring kun til kvinden

Hos nogle brudepar nøjes kvinden med at få en ring. Det er oftest tilfældet, når manden er håndværker og bruger sine hænder dagen lang. Vi anbefaler dog i disse tilfælde, at manden får en ceremoniel ring. En ring som han får i kirken og bruger til diverse højtider. Denne ring kan så eventuelt være af sølv, men det er trods alt ringene, som er det varige symbol på et ægteskab.

 

Vielsesringe i netop dét design der passer jer

Der er mange former for vielsesringe, og her viser vi en række forslag, som er taget fra vores kollektioner. Uanset hvad I ønsker, så kan vi være behjælpelige med at finde frem til det helt rigtige. Ingen opgave er for stor eller for lille.

Var det ikke det du ledte efter? Du kan også finde en forlovelsesring her på rrj.dk. Bliv inspireret af vores unikke smykker.

Hvad koster en vielsesring?

En vielsesring koster fra nogle tusinde kroner og opefter. Der en utrolig forskel på hvad brudepar ønsker at bruge på vielsesringe. Prisen afhænger af hvad slags vielsesringe ønsker man at gå med resten af livet. Typisk koster kvindens vielsesring do noget mere end mandens da den ofte også har diamanter indfattet. Til gengæld kan mandens vielsesring også koste mere, da hans ringstørrelse kræver en meget større vielsesring, dvs. mere guld.

Vielsesringe København

Vi fremstiller selv alle vores vielsesringe på vores eget værksted på i København. Her holder vi de stolte danske og københavnske håndværktraditioner i hævd og udvikler hele tiden nye tekniker og metoder for at kunne skabe mesterværker i sølv, guld og platin. Vi elsker håndværksmæssige udfordringer og der hvor vi ikke har en løsning opfinder vi noget nyt.

Som det eneste værksted i København (nok også i Norden), arbejder vi regelmæssigt med platin og emalje og andre materialer som palladium, stål og bronze.

Ragnar designer selv alle vores vielsesringe, men vi fremstiller også gerne unikke vielsesringe ud fra kundernes egne idéer og skitser. Her bistår vi gerne med råd og vejledning, således at kunden får størst mulig værdi for pengene.

Vi anser os selv for at være ægte kunsthåndværkere der forener den mere abstrakte kunst med det meget konkrete håndværk, på samme måde som guldsmede har gjort i København, gennem århundrede, men som nu er stort set helt uddødt.

At smede klassiske glatte vielsesringe noget af det første man lærer sig som guldsmedelærling.  Det er forholdsvis nemt og lige til og derfor er prisen som regel også langt lavere end på de mere særprægede og avancerede vielsesringe.

Spørgsmålet er hvilken type vielsesring vil man gå med resten af livet og hvor meget ringene reelt betyder for brudeparret? For nogle er ringen blot en enkel og diskret påmindelse om ægteskabet og for andre er det absolut vigtigste symbol på ægteskabet.

 

 

 

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Lad os tage en snak