UNIKKE VIELSESRINGE

Her viser vi nogle af vores unikke vielsesringe.  Det er kun et meget lille udsnit af det vi har lavet men de giver et godt indtryk af vores evner og både indenfor design og håndværk.

Unikke vielsesringe

Vi anser det for at være vores fornemmeste opgave, at vi sammen med den kommende brud og gom finder frem til de helt rigtige ringe. Vielsesringene skal man forhåbentlig gå med resten af livet, og det er derfor et valg, som man skal bruge lidt længere tid på at træffe end så mange andre ting omkring brylluppet, som blot varer en enkelt aften.

Ragnar R. Jørgensen anser ringenes symbolværdi for at være det vigtigste og mener, at brudeparret skal kunne genkende sig selv i ringene. Derudover anbefaler vi altid, at man vælger noget klassisk frem for noget modebetonet, når det gælder vielsesringene, for man skal jo nødigt blive træt af at se på sin vielsesring.

Vielsesringe i netop dét design der passer jer

Der er mange former for vielsesringe, og her viser vi en række forslag, som er taget fra vores kollektioner. Uanset hvad I ønsker, så kan vi være behjælpelige med at finde frem til det helt rigtige. Ingen opgave er for stor eller for lille.

 

KNUDERINGE

Vielsesringe der bringer tankerne tilbage til vikingetiden, men i et moderne og rent design. Vores knuderinge laves alle unikt på mål og koster fra. 9.000DKK pr. ring, Som set her 14.000DKK. pr. styk i 14 karat gult guld.

UNIKKE VIELSESRINGE

Unikke vielsesringe med korsmønster og initialer i 14 karat gult guld.

UNIKKE VIELSESRINGE MED RUBINER

Her ser I et eksempel på et par ringe, vi har fremstillet ud fra brudens (Esmée Prexus) egne tegninger. Ringene er kunstnerisk stort set identiske med de tegninger, som vi blev forelagt. Vi har foretaget nogle mindre ændringer for at muliggøre fremstillingen og give øget komfort, samt tilføjet små elementer for at kunne indfatte rubinerne.

Hver ring består af 2 Phønixer, der sammen holder en rubin. I begge ringe er der desuden indfattet 6 små brillanter i ildfuglenes halefjer, og det hele rundes af med efternavnet, som står smukt indgraveret på undersiden. Rubinerne er specialslebet på mål og med en samlet vægt på over 10 carat. Ringene er fremstillet i 14 karat gult guld.

UNIK FORLOVELSES- & VIELSESRING

Vi specialiserer i at fremstille unikke smykker og nogle gange får vi udfordringer som er helt exceptionelle, både med hensyn til sværhedsgraden af guldsmedearbejdet, men også med hensyn til design og funktionalitet.

I dette tilfælde kom en mand til os med et meget specifikt ønske. Han havde som barn samlet en ordentlig portion granater (ædelsten) og han ville at nogle af disse skulle indgå i den frierring som han ville have os til at designe og fremstille. Ud over granaterne skulle der også være en flot diamant som centersten. Vi holdt en række møder og det endte med at klienten købte en utrolig smuk oval diamant på 1.01 ct. over internettet. Vi tjekkede stenen og kunne bekræfte at kvaliteten var tip top og prisen særdeles fordelagtig.

Nu havde vi centerstenen og gik i gang med at designe ringen. Da granat rosetten ville blive lidt dominant valgte vi at dele ringen om i 2 dele. En solitairering og en ring med granat rosetten, som kunne bæres sammen eller individuelt.

Granaterne var selvfølgelig uslebne og vi fik dem slebet i en meget speciel form således at de passede til den ring vi havde designet.

I alt holdt vi 7-8 møder inden ringene var færdige og processen to i alt ca. 6 måneder. Resultatet blev enestående og vores klient er nu officielt forlovet.

“FILIGRAN” RINGE MED PERSONLIGT MONOGRAM

“Filigran” ringe 8 mm brede i 14 karat gult guld.

Ringen til højre. Pris: 9.900 DKK

Ringen til venstre. Pris: 14.000 DKK

 

NAVNERINGE

Navneringe i 14 karat gult guld (uden sten). Pris fra pr. ring: 12.900DKK

SIGNETRINGE SOM VIELSESRING

Nogle vælger et par signetringe som vielsesringe og her ses et godt eksempel hvor vi også har tegnet et meget udførligt monogram. Seglpladen er på herreringen af guld og dameringens seglplade er af rosa koral.

SYMBIOSE

Det helt unikke og anderledes vielsesringskoncept for dem, som gerne vil have, at alle ringe går op i en højere enhed.

Et sæt ringe fås i 4,5 eller 6 dele alt afhængig af, hvor meget man ønsker at tænke sig om, når de skal stables. En lille IQ-test kan man sige og for de” uindviede” fremstår det blot som abstrakt udsmykning.