HÅNDLAVEDE SMYKKER

Håndlavede smykker kan betyde meget. Vi skelner mellem håndlavede smykker og håndsmedede smykker. Alle vores smykker er håndlavede, da vi ikke benytter andet end håndværktøj til at fremstille dem, og de er alle fremstillet på vores værksted i København. Her bliver drømme vakt til live og I kan følge med i Ragnars blog hvor han fortæller om forskellige opgaver som vi arbejder på. I kan også følge med i hvad vi laver på værkstet på  Instagram og Facebook hvor vi løbende viser billeder af det vi laver.

Skriv på info@rrj.dk. Vi glæder os til at du kommer forbi vores værksted i København. 

 

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Lad os tage en snak

Hånd eller maskine eller en kombination. 

Mange af vores ringe er håndsmedede, dvs. at de ikke er støbt, men forarbejdet ud fra en klump guld, som formes og smedes til en ring. I Sverige går man meget op i, om ringene er støbte eller smedet, men forskellen er reelt mest psykologisk.

Som kontrast til håndlavede smykker findes maskinfremstillede smykker, og her er der så tale om ringe, der drejes eller fræses ud af maskiner eller andre smykketyper der præges.  Vi vil ikke sige noget ondt om disse fremstillingsprocesser, da de som oftest er af meget fremragende kvalitet, men de har bare ikke så meget sjæl som de håndlavede.

Spørgsmål eller brug for vejledning? Ring til mig på 23 61 60 75