Diamantring

Søger du efter en unik diamantring, er du kommet det rigtige sted hen.  Dette afsnit omhandler unikke diamantringe enten som solitaireringe eller med flere mindre diamanter. Søger du efter en unik forlovelsesring har vi en speciel side for det. Selv om der er et anseeligt overlap mellem denne side og siden dedikeret forlovelsesringe, anbefaler vi at du besøger begge.

Det som adskiller denne kategori diamantringe fra de helt store diamanter i. 3+UNIK , er reelt prisniveauet. Når diamanten når en hvis størrelse, vil stenens værdi naturligvis være den absolut vigtigste faktor, for den samlede pris.

Vi glæder os til at betjene dig. Skriv til info@rrj.dk eller ring 23 61 60 75 dersom I har spørgsmål. 

 

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Lad os tage en snak

Unikke diamantringe

Vores passion ligger i at skabe unikke smykker, dvs. i design, kunsthåndværk og selve håndværket. Diamanter og ædelsten er en helt essentiel del af dette.Hvor man ved mindre diamantringe tager udgangspunkt i hvad man ønsker af design, gør man det omvendte med de større sten. Her får stenen det meste af opmærksomheden og man tilpasser som regel designet til den, for at skabe et harmonisk smykke.

Derfor begynder man ofte med at finde en sten som passer i udseende, kvalitet, størrelse og pris. Der efter går man videre med design og håndværk. Du kan læse mere om løse diamanter her. 

I skal selvfølgelig være hjertelig velkomne til at komme med jeres egen diamant eller ædelsten som vi designer et smykker til.

Her kan I se eksempler på nogle af vores unikke diamantringe og diamantringe fra Oblique, Fleur d’or og HEATR-PRONG kollektionerne.

UNNA DIAMANTRING

De smukke UNNA diamantringe, der fås i 14 karat gult guld og hvidguld, samt platin, og med mange forskellige størrelser diamanter.

Unna diamantring (øverst til venstre) med 3 fatninger, i alt med 0,20ct. TW-SI brillanter (1 x 0,10ct, 2 x 0,05ct.)
I 950 platin eller 14 karat palladiums hvidguld. Pris: 9.900 DKK
I 14 karat gult guld. Pris: 8.300 DKK

Unna solitaire diamantring (i midten), med 0,10ct. TW-SI brillant.
I 950 platin eller 14 karat palladiums hvidguld. Pris: 8.300 DKK
I 14 karat gult guld. Pris: 6.700 DKK

Unna solitaire diamantring (nederst til højre), med 0,20ct. TW-SI brillant.
I 950 platin eller 14 karat palladiums hvidguld. Pris: 11.900 DKK
I 14 karat gult guld. Pris: 10.300 DKK

Læs mere om den nye smukke UNNA kollektion her.

UNIK DIAMANTRING

En unik diamantring med en Natural Fancy Orange/Brown hjerteslebet diamant, flankeret af  hvide brillanter, fattet i 18 karat gult guld. 

UNIK DIAMANTRING

En unik rosette diamantring, i 14 karat hvidguld, med i alt 0,80ct. brillanter. Et fint eksempel på hvordan en flere mindre diamanter, kombineret på den rigtige måde, kan give et næsten majestætisk udtryk. 

 

UNIK DIAMANTRING

Her ses en unik diamantring med en cushion cut diamant på 1,73 carat.

​EMBRASSÉ RING I PLATIN

En unika Embrassé ring i platin hvor hvor der er fattet en 1,07 ct princess cut diamant.

Her fandt vi en smuk diamant til kunden og designede vi en smuk ring ud fra denne diamant. Valget faldt på et design fra vores Embrassé, kollektion som vi tilpassede til stenen. Du kan se Embrassé kollektionen her.  

​SOLITAIRERING I PLATIN

Her ses en unik solitairering i platin med en diamant på 1,53 ct. 

Ringen er udarbejdet i samarbejde med kunden og formen reflekter tydligt både Ragnars formsprog samt kundens baggrund som arkitekt

UNIK FORLOVELSESRING

Her ses en unik forlovelsesring med oval diamant 1,01 carat, og en aftagelig rosette ring granater.  

Læs mere om denne opgave her.