+45 23 61 60 75
Oblique ringe fra Guldsmed Ragnar R. Jørgensen

KOLLEKTIONER & KONCEPTER

Vi kan tilbyde en række flotte og gennemtænkte smykkekollektioner og koncepter. De er alle designet af Ragnar og fremstillet på vores værksted i København.

Skriv på info@rrj.dk. Vi er klar til at hjælpe dig hos vores atelier på Østerbro.

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Lad os tage en snak

DESIGNSMYKKER & KOLLEKTIONER & KONCEPTER

Designsmykker er reelt smykker, som er designede af en designer eller en kunstner. I vores tilfælde er det Ragnar, der tegner alle smykker, såvel designsmykkerne som unikasmykkerne.

De bedste designs bliver til smykkekollektioner, som vi har eneret på at fremstille. Når Juvelér Ragnar Jørgensen designer et unikt smykke, tager han naturligvis udgangspunkt i, hvad kunden ønsker og har af tanker, og ofte ender det unikke smykke med at være langt fra Ragnars karakteristiske formsprog. Dette er dog blot en dejlig udfordring, der giver mulighed for nytænkning og udvikling af nye former.

Intet smykke forlader dog vores atelier, uden at det anses for at være godt nok til at bære vores navnestempel og Ragnars navn. Det kan således godt være at unikasmykket ikke ligner et klassisk Ragnar R. Jørgensen smykke, men det er med al sikkerhed noget, vi kan stå inde for, både designmæssigt og håndværksmæssigt. Vi går aldrig på kompromis med vores integritet.

Spørgsmål eller brug for vejledning? Ring til mig på 23 61 60 75