REFERENCER

Vores fornemmeste opgave er, at lytte til vores kunders ønsker og få dem til at gå i opfyldelse. Her beskriver nogle få af vores kunder deres oplevelse.

KATJA & ANDERS

I forbindelse med vores bryllup i september 2015 fik vi lavet vores vielsesringe hos Ragnar. Forlovelsesringen var blevet speciallavet af et arvestykke fra brudens familie, og derfor skulle vielsesringene tilpasses både form og tanke bag forlovelsesringen.

Det var en fantastisk oplevelse at være en del af Ragnars proces med tilvirkningen af vores vielsesringe, og vi følte os nærmest som en del af familien da ringene var færdige. Ragnar havde i starten lovet os høj kvalitet til rimelige priser, og vi kan kun sige at han levede fuldt op til sit løfte. Efterfølgende blev brudens morgengave også leveret af Ragnar og vi kan kun sige at det er absolut ikke sidste gang vi får lavet smykker hos RRJ.

TRINE & CASPER

Da vi skulle have lavet vielsesringe var det vigtigt for os, at det blev vores helt egne ringe. Vi havde fået gamle guldsmykker fra vores bedstemødre som ringene skulle laves af, og på den måde smelte vores familier sammen – Så de betød en del.

Efter vores første besøg i det hyggelige lille showroom i Classensgade, og snak med Ragnar om vores ønsker, var vi ikke i tvivl om, at han skulle have lov til at lave vores ringe. Og det har vi på intet tidspunkt fortrudt. Den passion for at lave smykker, og tilfredsstillelse ved de små detaljer ses ikke mange steder, som feks. de 4 diamanter i brudens ring der symboliserer vores familie, der skulle ligge helt perfekt tilfældigt. Den entusiasme for de smykker han laver, den glæde og stolthed, det smitter af. Så i dag 2 år efter sidder vi stadig glade og med følelsen af, at vores ellers ret enkle vielsesringe er ganske specielle, og lavet lige til os.

CHARLOTTE & PETER

Vi tog kontakt til Ragnar, da han virkede som ”en rigtig håndværker” – hans kunstværker virkede personlige og ikke massefremstillede. Man fik indtrykket af, at det er et sted med sans for kvalitet.

Besøget i ”butikken” var meget utraditionelt og intim atmosfære. Der blev taget god tid til, at give en personlig pleje, og bruge tid på at få fundet frem til det vi ville have. Ragnar var ærlig i sine råd.

Kundeservicen var også fantastisk, med afprøvning inden ringene var færdige, og da muligheden viste sig for at lave personlig betjening i Luxembourg, blev det ordnet, som var det helt naturlig kundeservice!

At det endelige resultat var flot, unikt og af høj kvalitet var prikken over i’et.

LOUISE & KRISTIAN

I forbindelse med vores bryllup var vi omkring mange steder, der producerede vielsesringe. Vi var på messer hvor alverdens guldsmede var stillet op, vi søgte på internettet for at få inspiration og fandt alt fra stangvarer til mere kreative påfund. Junglen af vielsesringe derude er stor og til tider meget svær at finde rundt i men først da vi fik et praj om at besøge Ragnar R. Jørgensen i Classensgade fandt vi vores redning. Vi følte os med det samme godt behandlet og Ragnar favnede os og vores ønsker. Ragnar hjalp os på rette vej med hvad, der var muligt og hvornår vi gik over stregen inden for materialernes anvendelighed. Ragnar viste os billeder af andre vielsesringe han havde produceret og det stod klart at Ragnars faglige ekspertise var meget meget høj.

Vi gik derfra glade og tilfredse og efter et par dages arbejde havde Ragnar fremstillet et vældig flot sæt tidsløse ringe til os med en meget stor affektionsværdi.Ragnar hjalp os på vej med vores evige synlige minde på en meget stor dag…

ESMÉE & EMMETT

Vi var egentlig bare ude for at hygge-kigge på en bryllupsmesse, men stødte så ind i Ragnar. Efter at have talt med ham og hans kone var vi ikke spor i tvivl; det var ham der skulle lave vores ringe til vores bryllup – om 3 år…

Der løb meget vand i åen i de tre år, men en ting der ikke havde ændret sig var, at vi havde udset Ragnar til at lave ringene. For bedre at kunne forklare, hvad det var vi gerne ville med ringene, gik vi selv igang med at tegne efter bedste evne. Skitsen blev sendt med en forklaring til Ragnar og allerede dagen efter meldte han tilbage og var klar på at tage opgaven. Dialogen med Ragnar har igennem hele forløbet være dag-til-dag, så vi har hele tiden kunne følge med i processen. Vi fik løbende tilsendt billeder og video af sten og ringe så vi kunne se vores drøm blive til virkelighed, trin for trin.

I al hemmelighed tegnede Ragnar også en halskæde i samme stil som ringene der blev brugt som morgengave. Allerede fra starten af havde Ragnar gjort opmærksom på at vi var presset på tid, men på trods af det holdt han hvad han lovede og havde ringene klar til afhentning til den aftalte deadline.

Det var en sjov og glædelig overraskelse da vi i december 2015 så, at vores vielsesringe var med i magasinet Luxury Aficionados i en artikel om ‘Kærlighedsringe’. Vi har fået nogle helt unikke smykker hos Ragnar som vi holder uendeligt meget af, og er rigtig stolte over.

Tusinde tak for den gode og trykke oplevelse, vi havde gennem hele processen. Det er altid rrj.dk der bliver anbefalet, når der bliver spurgt om råd vedrørende vielsesringe.

CHRISTINA & STEEN

Efter at have været samlevende i en del år, blev vi forlovet på en fantastisk ferie i Sydafrika. Christina’s forlovelsesring er enkel og smuk og vi havde ret hurtig en ide om, at vielsesringen skulle være ligesådan og at den gerne måtte være lidt utraditionel.

Efter at have været hos forskellige guldsmede faldt vi over Ragnars hjemmeside på internettet. De oblique ringe inspirerede os til at forlovelsesringen skulle inkorporeres i vielsesringen. Da jeg først mødtes med Eva og vi siden begge mødtes med Ragnar fangede han meget hurtigt