+45 23 61 60 75

REFERENCER

Vores fornemmeste opgave er, at lytte til vores kunders ønsker og få dem til at gå i opfyldelse. Her beskriver nogle få af vores kunder deres oplevelse.

KATJA & ANDERS

I forbindelse med vores bryllup fik vi lavet vores vielsesringe hos Ragnar. Forlovelsesringen var blevet speciallavet af et arvestykke fra brudens familie, og derfor skulle vielsesringene tilpasses både form og tanke bag forlovelsesringen.

Det var en fantastisk oplevelse at være en del af Ragnars proces med tilvirkningen af vores vielsesringe, og vi følte os nærmest som en del af familien da ringene var færdige. Ragnar havde i starten lovet os høj kvalitet til rimelige priser, og vi kan kun sige at han levede fuldt op til sit løfte. Efterfølgende blev brudens morgengave også leveret af Ragnar og vi kan kun sige at det er absolut ikke sidste gang vi får lavet smykker hos RRJ.

TRINE & CASPER

Da vi skulle have lavet vielsesringe var det vigtigt for os, at det blev vores helt egne ringe. Vi havde fået gamle guldsmykker fra vores bedstemødre som ringene skulle laves af, og på den måde smelte vores familier sammen – Så de betød en del.

Efter vores første besøg i det hyggelige lille showroom i Classensgade, og snak med Ragnar om vores ønsker, var vi ikke i tvivl om, at han skulle have lov til at lave vores ringe. Og det har vi på intet tidspunkt fortrudt. Den passion for at lave smykker, og tilfredsstillelse ved de små detaljer ses ikke mange steder, som feks. de 4 diamanter i brudens ring der symboliserer vores familie, der skulle ligge helt perfekt tilfældigt. Den entusiasme for de smykker han laver, den glæde og stolthed, det smitter af. Så i dag 2 år efter sidder vi stadig glade og med følelsen af, at vores ellers ret enkle vielsesringe er ganske specielle, og lavet lige til os.

CHARLOTTE & PETER

Vi tog kontakt til Ragnar, da han virkede som ”en rigtig håndværker” – hans kunstværker virkede personlige og ikke massefremstillede. Man fik indtrykket af, at det er et sted med sans for kvalitet.

Besøget i ”butikken” var meget utraditionelt og intim atmosfære. Der blev taget god tid til, at give en personlig pleje, og bruge tid på at få fundet frem til det vi ville have. Ragnar var ærlig i sine råd.

Kundeservicen var også fantastisk, med afprøvning inden ringene var færdige, og da muligheden viste sig for at lave personlig betjening i Luxembourg, blev det ordnet, som var det helt naturlig kundeservice!

At det endelige resultat var flot, unikt og af høj kvalitet var prikken over i’et.

LOUISE & KRISTIAN

I forbindelse med vores bryllup var vi omkring mange steder, der producerede vielsesringe. Vi var på messer hvor alverdens guldsmede var stillet op, vi søgte på internettet for at få inspiration og fandt alt fra stangvarer til mere kreative påfund. Junglen af vielsesringe derude er stor og til tider meget svær at finde rundt i men først da vi fik et praj om at besøge Ragnar R. Jørgensen fandt vi vores redning. Vi følte os med det samme godt behandlet og Ragnar favnede os og vores ønsker. Ragnar hjalp os på rette vej med hvad, der var muligt og hvornår vi gik over stregen inden for materialernes anvendelighed. Ragnar viste os billeder af andre vielsesringe han havde produceret og det stod klart at Ragnars faglige ekspertise var meget meget høj.

Vi gik derfra glade og tilfredse og efter et par dages arbejde havde Ragnar fremstillet et vældig flot sæt tidsløse ringe til os med en meget stor affektionsværdi. Ragnar hjalp os på vej med vores evige synlige minde på en meget stor dag…

ESMÉE & EMMETT

Vi var egentlig bare ude for at hygge-kigge på en bryllupsmesse, men stødte så ind i Ragnar. Efter at have talt med ham og hans kone var vi ikke spor i tvivl; det var ham der skulle lave vores ringe til vores bryllup – om 3 år…

Der løb meget vand i åen i de tre år, men en ting der ikke havde ændret sig var, at vi havde udset Ragnar til at lave ringene. For bedre at kunne forklare, hvad det var vi gerne ville med ringene, gik vi selv igang med at tegne efter bedste evne. Skitsen blev sendt med en forklaring til Ragnar og allerede dagen efter meldte han tilbage og var klar på at tage opgaven. Dialogen med Ragnar har igennem hele forløbet være dag-til-dag, så vi har hele tiden kunne følge med i processen. Vi fik løbende tilsendt billeder og video af sten og ringe så vi kunne se vores drøm blive til virkelighed, trin for trin.

I al hemmelighed tegnede Ragnar også en halskæde i samme stil som ringene der blev brugt som morgengave. Allerede fra starten af havde Ragnar gjort opmærksom på at vi var presset på tid, men på trods af det holdt han hvad han lovede og havde ringene klar til afhentning til den aftalte deadline.

Det var en sjov og glædelig overraskelse da vi i december 2015 så, at vores vielsesringe var med i magasinet Luxury Aficionados i en artikel om ‘Kærlighedsringe’. Vi har fået nogle helt unikke smykker hos Ragnar som vi holder uendeligt meget af, og er rigtig stolte over.

Tusinde tak for den gode og trykke oplevelse, vi havde gennem hele processen. Det er altid rrj.dk der bliver anbefalet, når der bliver spurgt om råd vedrørende vielsesringe.

CHRISTINA & STEEN

Efter at have været samlevende i en del år, blev vi forlovet på en fantastisk ferie i Sydafrika. Christina’s forlovelsesring er enkel og smuk og vi havde ret hurtig en ide om, at vielsesringen skulle være ligesådan og at den gerne måtte være lidt utraditionel.

Efter at have været hos forskellige guldsmede faldt vi over Ragnars hjemmeside på internettet. De oblique ringe inspirerede os til at forlovelsesringen skulle inkorporeres i vielsesringen. Da jeg først mødtes med Eva og vi siden begge mødtes med Ragnar fangede han meget hurtigt ideen, lyttede til vores forestillinger, diskuterede mulighederne, rådgav os og designede to ringe, som omfavnede forlovelsesringen perfekt og er lige så anvendelige uden og sammen med forlovelsesringen. Designet er gået op i en højere enhed og resultatet er blevet så smukt.

Ragnar og hans medarbejdere lagde et stort arbejde i at få ringene færdige til brylluppet og vi er utrolig glade for at vi valgte at få designet og fremstillet ringene hos Ragnar. Under hele processen følte vi os velkomne og den var præget af et stort personlig engagement fra Ragnar og Eva. Det satte vi stor pris på og vi glæder os til en ny lejlighed, hvor vi kan gøre brug af jeres kunnen!”

STINE & JACOB

Da Jacob skulle fri havde han valgt at gøre det med den smukke Fleur D’or ring – kombineret med Syditaliens charme og romantik.

Da vi et par år senere endelig skulle giftes, var det derfor naturligt for os at tage en snak med Ragnar. Vores vigtigste ønske var at få nogle personlige vielsesringe, og lige præcis det fandt vi i høj grad her, hvor Ragnar gav os en fantastisk vejledning og indvielse i sit såvel faglige som personlige smykkeunivers. Vi endte med at udvide Fleur D’or ringen med to ekstra indfatninger i forskellige størrelser, så ringen ville repræsentere hhv. vores forlovelse, vores datters fødsel samt vores bryllup.

Resultatet minder os nu dagligt om vores lille familie, og rummer både kærlighed, personlighed og en helt unik historie…

LOTTE & DANIEL

Vi havde faktisk allerede valgt vores vielsesringe i et katalog hos en anden guldsmed, inden vi – uden aftale – gik forbi jer. Vi blev budt ind og havde en rigtig god og hyggelig snak med Ragnar, som hjælp os med selv at designe vores ringe. Vi gik derfra med en god mavefornemmelse, og vi var med det samme enige om, at det var her vi skulle have vores ringe lavet. Min hustrus ring startede med 3 blomster, for hvert medlem af vores familie. Familie og ring er nu vokset til 4.

Tak for god behandling. Vi kommer igen når ringen atter skal vokse.

LAURA & HENRIK

Ringene var det sværeste valg for os da vi ønskede noget specielt, vi ønskede ringe andre ikke havde magen til, og søgte derfor igennem længere tid på nettet, både i Danmark og udlandet. Vi faldt over en facebookside , Ragner R. Jørgensen Danmark hvor vi omgående blev grebet. Vi havde ikke tidligere hørt om Ragnar, men besluttede os for at kontakte ham, hvilket var lidt svært i begyndelsen, Ragnar er en travl mand ;). Det lykkedes os at lave en aftale, og vi tog turen fra Silkeborg til kbh, hvor vi mødte et fantastisk menneske. Ragnar er ikke kun en fantastisk guldsmed, men en sand kunster og med en indlevelse man skal lede længe efter. Vi fik en dejlig lang snak om vores liv, og tak fordi vi måtte høre om dit;)

Vi var begge imporneret af hans ydmyghed, og ikke minst den ære han sætter i at lave smykker. Det var samtidig en kæmpe lykke for os at vi kunne deltage i designet af vores ringe, og Ragnar var hurtigt til at fange hvad vi drømte om. Vi fik lavet de smukkeste ringe med vores helt eget monogram. Et monogram der gik igennem som en rød tråd , fra indbydelse, til bordkort, sange lanterner osv. Tak for det Ragnar, du har skabt to helt specielle smykker som kun vi har sammen.

Sjovt og dejligt er det også når man uden videre bliver spurgt til vores ringe , og samtidig modtager meget ros og beundring.

CARINA & JONAS

Vi valgte Ragnar og Eva, fordi vi søgte nogle unikke smykker, der blev tilpasset os. Da vi både i vores professionelle virke og i fritiden bruger tid på sport, var det vigtigt for os, at ringene udover at se fantastiske ud (uden at være for voldsomme), også skulle være ekstraordinært behagelige.

Det jeg ikke vidste var, at eventyret i Classensgade var startet et halvandet år i forvejen, da Jonas også havde købt forlovelsesringen her! Gennem processen med vielsesringene vejledte RRJ os objektivt og med stor interesse og respekt for vores tanker, ønsker og idéer, men kom samtidigt med kreative forslag, hvilket vi virkelig har påskønnet.

Det var tydeligt for os, at smykkerne en fusion af elegance, passion og kvalitet, og vi følte, at vores ringe ikke bare var “et par i mængden” – og det er præcis det, man har lyst til at opleve, som kommende brudepar! Faktisk blev vi så begejstrede for samarbejdet med Ragnar, at vi til lejligheden også måtte lokke ham til at fremstille et par øreringe og manchetknapper med vores helt eget monogram.

Det er bestemt ikke sidste gang, vi har handlet hos Ragnar, og vi kan ikke andet end at varmt anbefale RRJ til ALLE, der ønsker et unikke smykke udover det sædvanelige!

 

ANNE-SOPHIE OG MARTIN

Vi var meget på bar bund, da vi skulle i gang med at vælge én, der kunne lave vores vielsesringe. Det eneste vi vidste var, at vi havde fire ringe fra bedsteforældre, der nu skulle smeltes om til vores ringe. Derfor var det også ekstra vigtigt for os at finde en guldsmed vi følte os trygge ved at overlade ringene.

Dét fandt vi i Ragnar. Fra første møde i hans showroom, var vi ikke i tvivl om hans passion for sit fag og dén professionalisme og viden han udviste var fascinerende at være vidne til. Derudover var det vældig hyggeligt at sidde og tale med ham og vi kunne ikke have ønsket os en mere personlig betjening end dén vi fik. Ringene blev selvfølgelig meget smukke og vi glædes begge over dem dagligt.

Endnu engang tak.

MARIE & MIKKEL

Vi valgte ved et tilfælde at få lavet vores ringe hos Ragnar og har bestemt ikke fortrudt det.

Vi kom i kontakt med Ragnar på bryllupsmæssen, men troede at det var alt for dyrt at få lavet ringe der, så vi var faktisk på vej videre, da vi alligevel blev nysgerrige og vi fik bare den bedste service til en pris der sagtens kunne konkurrere med andre steder!

Udover at vi fik ringene lige som vi ville have dem, enkle og smukke, fik vi en oplevelse vi stadig snakker om. Ragnar er en fantastisk mand og vi fik masser af gode historier.

PETER & KENNETH

Vi fik anbefalet Ragnar af et fælles vennepar der havde fået lavet unika-bryllupsringe hos Ragnar.Begge var vi enige om at vores ringe skulle være minimalistiske i udtrykket, men gerne med et diskret lille twist. Vi havde bemærket at de fleste butikker langs Aarhus’ strøg leverede en stort set identisk pakkeløsningsprodukt som vi ikke havde lyst til at kaste os over.

Før vi gik i gang var vi lidt utrygge omkring forløbet hvis vi valgte Ragnar – Ragnar har butik i København – vi bor i Aarhus. Men servicen via mail og telefon har været fantastisk og distancen har ikke påvirket forløbet. Vi var i en periode dagligt i kontakt med Ragnar og vi følte altid at vi fik en smilende service og god vejledning. Ringene er blevet præcist som vi forstillede os det da vi startede forløbet.

Den store forskel for os har været at vi trods rigtig mange spørgsmål har fået service med et smil hele vejen igennem. Og så har vi fået et sæt ringe som er tilstrækkeligt unikt og som har præcist det twist vi gerne vil have.

Vi er begge helt enige om at vi ikke kunne have anderledes.

VICKI & PETER

Vi var ikke et sekund i tvivl om, at det var Ragnar som skulle designe vores unikke vielsesringe. Vi var selv meget i tvivl om, hvordan vores ringe skulle se ud, men drømmen var at få speciel designet vores ringe.

Ragnar udstrålede en enorm varme og kærlighed til sit håndværk, og det medførte en særdeles varm og behagelig velkomst, allerede ved første møde. Vi følte altid at Ragnar lyttede til vores idéer og kom med gode råd tilbage. Der blev udvist en enorm tålmodighed, hvilket var en fantastisk følelse, da det at få lavet sine vielsesringe var en helt speciel ting.

Ringene blev helt som vi havde ønsket og endda med en endnu større wauw oplevelse, da de først blev færdige. Ringene er så unikke og Ragnar udfører et så smukt håndværk, som bliver beundret hver eneste dag. Af hjertet tak, for det smykke du har beriget os med, og som forbinder vores kærlighed til hinanden, og ikke mindst viser vores krælighed til vores datter med de lyserøde sten.

En stor ros og den bedste anbefaling til Ragnar herfra.

SANDRA & TIMO

Det var en stressede oplevelse at købe bryllups ringe – lige indtil det tidspunkt vi mødte Ragner på Bryllups-messen. Vi fik en lang og rolig snak og det blev klart for os at der er et alternativ til billige anonyme ringe fra Kina. I vores øjne er de ringe som Ragner kunne tilbyde de smukkeste vi har set. Når man skal gå med ringene resten af livet føltes det helt rigtigt at en Dansk gulsmed som Ragnar har lagt flid i udformningen.

Det er et ærligt stykke arbejde og da den ene ring viste sig at være lidt for stor blev den selvfølgelig rettet. Nu har vi gået knap et års tid med ringene og det er en daglig fryd at bære dem og vi er stadig totalt optur over ringene.

SIMONE & KAPER

Følelsen af at sidde sammen med ens gode venner eller familie. Den følelse giver Ragnar og co. At kunne få ens egne ideer og tanker fuldført ned til mindste detalje.

At kunne få noget andet end masseproduktion, noget andet end det alle andre har, uden at skulle gå på kompromis, også selvom det er det enkle der tiltrækker. Og så endda også til en fornuftig pris.

Ragnar lytter altid med hele hjertet, og det er man slet ikke i tvivl om, når man ser hans arbejde. Hvert et smykke er udført med højeste perfektion og respekt for materialet. Han er en håndværker, der lever sig 300% ind i sit arbejde og gør alt for at dine smykker bliver til mere end du kunne ønske dig. Og det er tydeligt at se på det færdige resultat.

Vi kunne ikke have ønsket os mere. Det gjorde vores dag endnu mere unik.

CAMILLA & THOMAS

Da vi gik i gang med at lede efter vielsesringe, følte vi ikke at vi fik den ønskede service og personlige betjening i de butikker vi gik til.Vi fandt frem til Ragnar på nettet og bookede herefter til en tid til et møde.

Fra første møde var vi straks på bølgelængde med Ragnar, og vi var med det samme sikre på at det var ham der skulle stå for vores ringe.

Vi ønskede at få lavet et par meget simpel ringe, men med vores eget personlige præ, hvilke Ragnar leverede med et særdeles tilfredsstillende resultat.

Ragnar er perfektionist i sit arbejde hvilke kommer til udtryk under hele processen.

Efterfølgende har jeg (manden) fået lavet et lille vedhæng, som gave til vores 1. års bryllupsdag, i form af en mini udgave af vores ringe, som mine kone kan have i sin halskæde eller sit armbånd. Ragnar var straks med på min ide og leverede et perfekt resultat, hvilke har været med til forstærke personligheden i vores ringe.

TINE & MARTIN

Ringene er for os et stærkt symbol på kærligheden, som vi bærer hver eneste dag. Derfor var valg af ringe til vores bryllup det vigtigste valg.Valget faldt på Ragnar, da han har en viden og passion for sit erhverv, der tiltalte os. Ragnar er en rigtig guldsmed, der smeder egne smykker og som kunne skabe unikke ringe til os.

Med Ragnar talte vi om form, materiale, legeringstyper mv., som man kun kan gøre med en rigtig fagmand.Vi blev vejledt på bedste vis af Ragnar og havde gennem hele forløbet en god og spændende dialog.

Vi havde lidt udfordringer med størrelsen på den ene ring, men den blev justeret, så den passede perfekt. Vores ringe har til fulde indfriet vores forventninger, enkelt design og flot håndgravering.

Vi er utrolig glade for vores valg af guldsmed, og vil give vores varmeste anbefalinger af Ragnar.

MALOU & THOMAS

Ved valg af vores vielsesringe har vi oplevet os godt taget imod med god tid og personlig vejledning, så vi har fundet frem til et helt perfekt og unikt sæt ringe, der passer lige til os.

Unikke vielsesringe fra Ragnar R. Jørgensen
“Allerede efter første møde følte vi, at vi kendte Ragnar – både som professionel og person. Der var en god og afslappet stemning i showroomet, hvor der blev lyttet til vores ønsker og kommet med top professionel rådgivning. Vores ringe er meget enkle, men det vi især elsker er, at de er lavet til specielt til os. Det daglige fysiske bevis på vores ægteskab er ikke bare et par ringe fra en merproduktion, men at de er unikke og helt igennem vores.

Der har aldrig været en tvivl i vores hjerter om, at vi valgte rigtigt, og vi vil til hver en tid anbefale Ragnar.”

Venlig hilsen

Robert og Kathrine

Unikke vielsesringe fra Guldsmed Ragnar R. Jørgensen

“Det at blive gift er en stor oplevelse, men at kunne krydre det med den oplevelse vi fik ved vores besøg hos Ragnar, var helt specielt !

Vi blev lukket ind i en helt særlig verden i Ragners ”hule” – han forklarede om kunsthåndværket og så nogle af hans fantastiske smykker, det var dybt fascinerende og eneste problem var at der var flere kunder end os den dag!

Så vi måtte tilbage til dagens program, som var vores vielses ringe – som i dag sidder og stråler på vores fingre! Men det er meget mere end et smykke – det er også en beretning om kunst og manden bagved!

TAK for en stor oplevelse og nogle meget smukke ringe..

Linda & Carsten”

Unikke vielsesringe fra Ragnar R. Jørgensen

“Vi stiftede første gang bekendtskab med Ragnar, da vi deltog på bryllupsmessen. Vi var på det tidspunkt endnu usikre på, hvad vi ønskede os af vielsesringe. Der var mange forskellige udbydere på messen, men da vi så Oblique kollektionen på Ragnar’s stand var vi solgte med det samme. Vi blev forelskede i det smukke design – den unikke organiske form, enkeltheden og samtidig den utrolige elegance.

Man siger jo, at “diamants are a girls best friend”, så da øjet faldt på oblique nr. 5 med alle dens brillianter, vidste vi fra start, at den måtte bruden eje. Og Ragnars profesionelle væsen og gode humør var det, der til sidst gjorde udslaget, at vi lavede bestillingen af vores vielsesringe på messen. Den efterfølgende kommunikation pr. mail og i showroomet på Østerbro har været en rigtig god oplevelse, og vi ved med sikkerhed, at vi tog det rigtige valg.

Hver dag vi ser på ringene er vi meget lykkelige, og vi kan med glæde fortælle folk, hvor vi fandt vores smukke ringe, når vi meget ofte får kommentarer med på vejen. Og endelig er det gode ved Oblique kollektionen, at man altid kan tilføje en ring mere eller to på fx. bryllupsdagen.

Med venlig hilsen

Sverre & Stine “

Unikke vielsesringe fra Ragnar R. Jørgensen

“Da vi i sommers skulle giftes var det vigtigt for os at finde de helt rigtige ringe.

Vi havde været rundt flere steder og havde prøvet et utal af ringe og havde hørt om mange forskellige muligheder, designs m.m., men vi havde ikke fundet ringene, der føltes helt rigtigt.

Vi synes ikke at der var sjæl eller personlighed i det, vi havde fået præsenteret hos andre.

Vi fandt frem til Ragnar på nettet, da vi var ved at nå et punkt, hvor vi ikke var sikre på, at vi kunne finde frem til dét, som vi ønskede.

Oplevelsen hos Ragnar var udelukkende positiv.

Han lyttede til vores ønsker og var god til at komme med input og sin egen mening, hvilket vi i den grad havde savnet de andre steder, vi havde været.

Sammen med Ragnar fik vi lavet ringe, der var meget personlige og var præcis dét, vi ønskede.

Vi er utrolig glade for ringene og får jævnlig positive tilkendegivelser på dem :o)

Kærlig hilsen

Ronnie & Andrea”

Unikke vielsesringe fra Ragnar R. Jørgensen

“Vi valgte vores smukke vielsesringe på Bryllupsmessen 2012, og i det øjeblik vi så ringene var vi ikke i tvivl om at det skulle være dem. Det var vigtigt for os, at vores ringe var helt enkle og vi kunne se os selv med dem på de næste 50 år. Samtidig med at Oblique-ringene er helt enkle er de både anderledes og elegante, og det var vigtigt for os, at de ikke lignede alle andre vielsesringe.
Da vi skulle have ringene tilpasset var der lidt tvivl om størrelsen på den ene ring, og der fik vi ganske enkelt lov at tage ringen med hjem og prøve den et par dage for at være helt sikre. Alt i alt fik vi en utrolig god service af Ragnar.

Mange hilsner Jeanne & Jørgen”

Unikke vielsesringe fra Ragnar R. Jørgensen

“Vi havde en rigtig god og meget personlig oplevelse hos Ragnar. Han tog sig tid til at lytte til vores ønsker og lod os prøve mange muligheder, og vi følte os rigtig godt behandlet. Vi havde været hos adskillige guldsmede før, men da vi gik derfra, var vi ikke i tvivl om, at vi skulle have lavet vores ringe af Ragnar.

Det var vigtigt for os, at vi havde fået meget personlig og ærlig behandling, og at Ragnar forstod vores ønske om et par helt klassiske og tidløse ringe af god kvalitet. Samtidig var det vigtigt for os, at Ragnar demonstrerede en faglighed, der gjorde os trygge. Den samme oplevelse havde vi, da vi prøvede ringene, før de var færdige og indgraverede.

Ringene levede op til alle forventninger og mere. I perioden op til brylluppet kunne vi ikke lade være med at prøve dem når vi var alene hjemme. Mange gange.

Nu har vi været gift i en god måned, og ringene er begyndt at få små ridser af brug – hvilket bare gør dem endnu smukkere.
Mange hilsner

Julie og Morten”

Unikke vielsesringe fra Ragnar R. Jørgensen

“At vi valgte at få lavet ringene hos Ragnar R. Jørgensen skyldes, at vi fik ham anbefalet af et vennepar, der også skulle giftes og havde mødt ham på bryllupsmessen. Vi vidste faktisk ikke rigtigt, hvad vi gik ind til, da vi troppede op en dag i juli måned. Egentlig regnede vi med, at det var en butik, vi skulle ind i, men her blev vi positivt overraskede, da det var et showroom/værksted, vi i stedet befandt os i. Dét at vi ikke valgte vores ringe ud fra nogle i forvejen eksisterende ringe gjorde, at vi følte, at netop vores ringe var unikke. Vi oplevede hele vejen igennem en topprofessionel behandling, hvor alle aftaler og deadlines blev overholdt til punkt og prikke, selv om vi på ingen måde var ude i god tid. Hver gang vi kom hos Ragnar, følte vi, at vi befandt os i et andet årti end vi faktisk gør, fordi lokalet virker antikt og emmer af charme på den gode måde!

Med venlig hilsen

Morten & Louise”

Unikke vielsesringe fra Ragnar R. Jørgensen

“Ringene blev nøjagtig som vi havde håbet, de er bare SÅ fine, og alt samarbejde med dig har været rigtig godt og personligt.

Manchetknapperne er til dato den bedste og mest personlige morgengave jeg har hørt om 🙂

De bedste hilsner Stine og Jacob”

Unikke vielsesringe fra Ragnar R. Jørgensen

“Vi valgte RRJ fordi vi ønskede unikke vielsesringe i eksklusiv udførelse og kvalitet. Ragnar var fantastisk god til at vejlede os i valg af design og resultatet er smukt og tidløst. Vi vil helt sikkert besøge Ragnar for andre fremtidige smykker af betydning.

Ragnar’s showroom er intimt og med fokus på kunden og det er let af blive inspireret af de andre smukke smykker og stene, som Ragnar arbejder på.

BH

Marianna & Rasmus”

Unikke vielsesringe fra Ragnar R. Jørgensen

“Først og fremmest vil vi gerne sige at vi er meget meget glade for vores ringe… Så tak for det:)
Vi kontaktede jer ude på bryllups-messen, fordi jeg havde set noget arbejde du havde lavet, og var ret opsat på det skulle være dig som skulle lave vores ringe! Så min daværende kæreste måtte jo bare følge med:)
Vi var slet ikke enige om hvordan ringene skulle se ud, men med rigtig god tålmodighed og god rådgivning, fandt vi frem til nogle ringe som ikke var ens, men passede til vores ønsker og behov….
Og da vi kom i showroomet, havde Ragnar ikke lavet vores ringe helt færdige, da han ville være sikker på de skulle være som vi havde aftalt, og heldigvis…. For der var lidt som alligevel skulle være anderledes!!!! Det har betydet at vi er meget meget glade for dem i dag, og de faktisk ligner hinanden lidt mere…. Vil anbefale dig til alle, for et meget smukt stykke arbejde, til en meget smuk dag for os….. Tak.
Mvh Anders og Mette”