+45 23 61 60 75
Unikke vielsesringe fra Juveler Ragnar R. Jørgensen

KLASSISKE VIELSESRINGE

Ønsker I noget klassisk, men stadigt unikt og personligt? Det mest klassiske valg er de glatte vielsesringe. Dvs. det traditionelle vielsesringe  som er lige tykke og lige brede hele vejen rundt. Sådanne vielsesringe bliver I aldrig træt af og den er helt tidsløs i sin enkelhed.

Der er tale om unikke vielsesringe, hvor I selv vælger facon, bredde og tykkelse. Det betyder at de laves til jer og der er ikke tale om masseproducerede ringe som blot tilpasses i størrelse. Blot fordi man er traditionel, kan man stadig være unik.

Book et personligt møde

Kom forbi til et møde på vores værksted (kun efter aftale) hvor vi sætter god tid af til at gennemgå opgaven og give dig en professionel betjening.

Skriv til rrj@rrj.dk eller ring +45 23 61 60 75.
Vi glæder os til at betjene jer.

Traditionelle vielsesringe i guld, hvidguld, og platin.

Vi kan lave klassiske vielsesringe i 18, 14 og 8 karat og i farverne, gult guld, rosa guld og hvidguld. Der til kan vi lave dem i palladium og i 800 og 950 Platin, samt sølv.

Bredde, tykkelse og ringprofil vælger I (ringprofil er den form som selve båndet har). Brillanter og ædelstene kan indfattes, og I kan få graveret navn, dato eller andet efter ønske. Har i gammelt guld, kan vi også bruge det til fremstilling af ringene.

Leveringstiden er ca. 2 uger, men i travle perioder kan det komme op på 3-4 uger. Når vi har gennemgået jeres ønsker, udarbejder vi et tilbud, som I efterfølgende kan tage stilling til. Tilbuddet er lavet eksakt ud fra jeres ringstørrelser og valg af design.

Priserne på vores unikke klassiske glatte vielsesringe er exceptionelt gode og derfor koster vores unikke ringe ofte mindre end de masseproducerede ringe man finder i almindelige smykkebutikker.

Priserne på ringene beregnes desuden efter jeres specifikke ringstørrelser.

Se også vores side med unikke vielsesringe, som ikke falder ind under kategorien klassiske.

Læs om hvordan vi laver vielsesringe på min blog 

HALF & HALF

En klassisk vielsesring men i to farver 14 karat guld.  Herreringen med hvidguld udvendigt og gult guld indvendigt og omvendt i dameringen. Dameringen har også diamanter både indvendigt og udvendigt. Ringene på billedet er 4,0 og 5,5 mm brede.

Pris fra: 19.500 DKK pr. par, uden sten.

Diamant hjerte, med 3 brillanter indvendigt, i alt 0,06 ct. TW-SI. Pris: 3.600 DKK
3 brillanter på stribe i en kanalfatning, i alt 0,06 ct. TW-SI. Pris: 4.200 DKK

KLASSISKE VIELSESRINGE

Et par håndlavede klassiske vielsesringe, 4mm i 14 karat rosa guld.  Dameringen med et lille diamanthjerte udvendigt.  Pris: 16.900 DKK uden sten.

Diamant hjerte, med 3 brillanter, i alt 0,06 ct. TW-SI. Pris: 3.600 DKK

KLASSISKE VIELSESRINGE

Et par håndlavede klassiske vielsesringe, 3mm i 14 karat gult guld.

Pris: 12.900 DKK pr. par.

UNIKKE GIBBEUX VIELSESRINGE

Et par klassiske vielsesringe af platin, i vores unikke Gibbeux design. Som vist her, 7 mm brede og 2,5 mm tykke, men laves i mange breder og tykkelser.

Kontakt os for tilbud. 

Vielsesringe København

Vi fremstiller selv alle vores vielsesringe på vores eget værksted i København. Her holder vi de stolte danske og københavnske håndværktraditioner i hævd og udvikler hele tiden nye tekniker og metoder for at kunne skabe mesterværker i sølv, guld og platin. Vi elsker håndværksmæssige udfordringer og der hvor vi ikke har en løsning opfinder vi noget nyt.

I kan se mange flere af de vielsesringe vi har lavet i Ragnars blog, her.

Som det eneste værksted i København (nok også eneste i Norden), arbejder vi regelmæssigt med platin og emalje og andre materialer som palladium, stål og bronze.

Ragnar designer selv alle vores vielsesringe, men vi fremstiller også gerne unikke vielsesringe ud fra kundernes egne idéer og skitser. Her bistår vi gerne med råd og vejledning, således at kunden får størst mulig værdi for pengene.

Vi anser os for ægte kunsthåndværkere der forener den mere abstrakte kunst med det meget konkrete håndværk, på samme måde som guldsmede har gjort i København, gennem århundrede, men som nu er stort set helt uddødt.

At smede klassiske glatte vielsesringe noget af det første man lærer sig som guldsmedelærling.  Det er forholdsvis nemt og lige til og derfor er prisen som regel også langt lavere end på de mere særprægede og avancerede vielsesringe.

 

 

 

Behagelig vielsesring til herre.

Mænd går op i funktionalitet og at en herre vielsesring er behagelig at gå med, er helt essentielt. En klassisk glat vielsesringe er uden tvivl også den mest behagelige og praktiske form, i alle henseender. Et design som man aldrig bliver træt af og som kan bæres næsten uanset hvad man arbejder med.