VIELSESRINGE – DE UNIKKE OG DE TRADITIONELLE

For de fleste står brylluppet som den ultimative kærlighedserklæring til den udkårne, og vielsesringene er netop symbolet på denne kærlighed.

 

Traditionerne omkring vielsesringe

Det mest almindelige valg er såkaldte ”glatte vielsesringe” af guld, men mange ønsker også mere avancerede former for vielsesringe. Smag og behag er meget forskellig, og vi glædes ved dette, da vi har stor erfaring med alle typer af ringe.

Mange vælger også at få forskellige vielsesringe, hvor den gamle tradition ellers foreskrev at de skulle være helt ens. Heldigvis er denne tradition blevet tilpasset så folk vælger det der passer til deres personlighed og deres liv.

I Danmark, og mange andre europæiske lande har vi tradition for at bære vores vielsesringe på højre hånd. Modsat USA f.eks., der bærer den på venstre hånd.

 

Gravering af vielsesringe

Traditionen foreskriver at man som minimum får graveret bryllupsdatoen ind på indersiden af ringen. Yderligere vælger mange at manden får graveret brudens navn og kvinden får graveret gommens navn.

En anden mulighed, er at få indgraveret en speciel tekst der kun betyder noget for jer. Det kan være fra en sang, et ordsprog eller noget i siger til hinanden.

 

Unikke vielsesringe

Vi anser det for at være vores fornemmeste opgave, at vi sammen med den kommende brud og gom finder frem til de helt rigtige ringe. Vielsesringene skal man forhåbentlig gå med resten af livet, og det er derfor et valg, som man skal bruge lidt længere tid på at træffe end så mange andre ting omkring brylluppet, som blot varer en enkelt aften.

Ragnar R. Jørgensen anser ringenes symbolværdi for at være det vigtigste og mener, at brudeparret skal kunne genkende sig selv i ringene. Derudover anbefaler vi altid, at man vælger noget klassisk frem for noget modebetonet, når det gælder vielsesringene, for man skal jo nødigt blive træt af at se på sin vielsesring.

 

Vielsesring kun til kvinden

Hos nogle brudepar nøjes kvinden med at få en ring. Det er oftest tilfældet, når manden er håndværker og bruger sine hænder dagen lang. Vi anbefaler dog i disse tilfælde, at manden får en ceremoniel ring. En ring som han får i kirken og bruger til diverse højtider. Denne ring kan så eventuelt være af sølv, men det er trods alt ringene, som er det varige symbol på et ægteskab.

 

Vielsesringe i netop dét design der passer jer

Der er mange former for vielsesringe, og her viser vi en række forslag, som er taget fra vores kollektioner. Uanset hvad I ønsker, så kan vi være behjælpelige med at finde frem til det helt rigtige. Ingen opgave er for stor eller for lille.

 

KLASSISKE VIELSESRINGE

Til dem som ønsker en traditionelle vielsesringe, tilbyder vi unikke ringe som fremstille glatte vielsesringe på bestilling, i de mål og materiale som ønskes. Vores priser er meget konkurencedygtige og kom gerne forbi til et uforpligtende møde.

 

UNIKKE VIELSESRINGE

Langt de fleste vielsesringe som vi designer og fremstiller er helt unikke.  Her ses et par  knuderinge i en meget kraftig udgave.

OBLIQUE VIELSESRINGE

Oblique ring nr. 6 og nr. 7 i 14 kart hvidguld. Pris for par: 19.390 DKK

OBLIQUE VIELSESRINGE

Oblique ring nr. 3 og nr. 6 i 18 karat gult guld. Pris for par: 13.840 DKK

NAVNERINGE

Navneringe i 14 karat gult guld (uden sten). Pris fra pr. ring: 12.900 DKK

 

“FILIGRAN” VIELSESRINGE

Filigran vielsesringe  (8 mm brede) i 14 karat gult guld. Ringen til venstre (øverst) med 0,03 ct W-VS brillant.
Pris: 8.800 DKK

Ringen til højre (nederst).
Pris: 8.000 DKK

EMBRASSÉ & GIBBEUX VIELSESRINGE

Embrassé ring 0,35 ct W-VS i 14 karat gult guld.
Pris: 21.600 DKK

Gibbeux ring 8 mm “konisk” i 14 karat gult guld.
Pris: 6.900 DKK

EMBRASSÉ & GIBBEUX VIELSESRINGE

Embrassé ring 0,35 ct W-VS i 14 karat hvidguld.
Pris: 22.700 DKK

Gibbeux ring 6 mm “konisk” i 14 karat hvidguld.
Pris: 6.000 DKK

 

FLEUR D’OR VIELSESRINGE

Fleur d’or solitaire ring 0,10 carat W-SI i 14 karat gult guld. Pris: 7.200 DKK

Glat vielsesring i oval ringprofil i 14 karat gult guld. Pris fra: 5.500 DKK

SIGNETRINGE SOM VIELSESRING

Nogle vælger et par signetringe som vielsesringe.