+45 23 61 60 75
Unik forlovelsesring i platin med hjerteformet diamant og indlæg af elefant i guld - Juveler Ragnar R. Jørgensen

EN UNIK KVINDE FORTJENER EN UNIK FORLOVELSESRING

Går du på frierfødder – overvejer du at fri til din udkårne? Leder du efter nogen der kan hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige forlovelsesring?

Når du frier, skal det selvfølgelig gøres på den rigtige måde, og forlovelsesringen skal vise, at du kender din udkårne. Det vil sige, at du skal vise at du ved hvem det er, du ønsker at gifte dig med. Vil en praktisk og diskret forlovelsesring være det rigtige eller skal det være en stor diamantring? Hvad passer til din udkårne? Det kan kun du svare på, men hos os kan då få vejledning og hjælp til at få den perfekte forlovelsesring.

Book et personligt møde

Kom forbi til et møde på vores værksted (kun efter aftale) hvor vi sætter god tid af til at gennemgå opgaven og give dig en professionel betjening.

Skriv til rrj@rrj.dk eller ring +45 23 61 60 75.
Vi glæder os til at betjene jer.

DEN PERSONLIGE FORLOVELSESRING

Denne ring har vi fremstillet til en klient, og ringen er helt unik og personlig. Den er af platin med en hjerteformet 0,47 ct. diamant, indfattet med 4 HEART PRONGS. Indvendigt er der indlagt en plade med en asiatisk elefant i 18 karat gult guld. Hver detalje har en helt personlig betydning for den kommende brud (som selvfølgelig også har sagt; Ja!). Det er omtanken, der tæller – ikke størrelsen på stenen eller ringens værdi, men man skal huske, at ædle hensigter rummes bedst i ædle materialer.

Vi er specialister i at designe smykker, som gør at frieriet bliver til noget helt specielt, og dette uden at det kommer til at koste en formue. Vi går aldrig på kompromis med design, materialer eller håndværket, og vi tør godt at påstå, at både vores erfaring og kreativitet tør vi godt påstå at vi er blandt de bedste.

 

HEART-PRONG FORLOVELSESRING

Solitairering med en brillant 0,10 ct. i en HEART-PRONG fatning. Ringen er af 14 karat palladiumshvidguld med et hjerte af 24 karat guld.

Pris: 12.900 kr i 14 karat hvidguld, med 0,10ct TW-VVS brillant.

Samme ring i 14 karat gult guld, med hjerte af hvidguld, koster 10.900kr.

Hvor meget skal en forlovelsesring koste?

I Danmark har vi ingen tradition for hvor meget en forlovelsesring skal koste. I USA, siger man at en forlovelsesring skal koste mindst en månedsløn. Her hjemme vægter vi det personlige og gennemtænkte højt og prisen bliver sekundær.

Hvis den kommende brud er til en stor diamantring vil det være den rigtige forlovelsesring. Hvis hun er til en mere beskeden forlovelsesring, skal hun selvfølgelig have noget mere enkelt og måske praktisk. Vælg en forlovelsesring der matcher din kæreste. Vær unik i dit frieri og vælg en unik forlovelsesring.

Når det er sagt, koster en unik forlovelsesring typisk fra 10.000kr. og opefter.

UNNA FORLOVELSESRINGE

Unna diamantring (øverst til venstre) med 3 fatninger, i alt med 0,20ct. TW-SI brillanter (1 x 0,10ct, 2 x 0,05ct.)
I 950 platin eller 14 karat palladiums hvidguld. Pris: 12.400 DKK
I 14 karat gult guld. Pris: 12.000 DKK

Unna solitaire diamantring (i midten), med 0,10ct. TW-SI brillant.
I 950 platin eller 14 karat palladiums hvidguld. Pris: 9.900 DKK
I 14 karat gult guld. Pris: 8.600 DKK

Unna solitaire diamantring (nederst til højre), med 0,20ct. TW-SI brillant.
I 950 platin eller 14 karat palladiums hvidguld. Pris: 14.200 DKK
I 14 karat gult guld. Pris: 13.200 DKK

UNIK DIAMANTRING

En unik diamantring med en Natural Fancy Orange/Brown hjerteslebet diamant, flankeret af  hvide brillanter, fattet i 18 karat gult guld.

Hvad kendetegner en forlovelsesring?

En forlovelsesring kendetegnes i dag ved at være en diamantring, med en diamant. Også kaldet en Solitaire ring eller en enstensring. Forlovelsesringen er symbolet på frieriet og bliver dermed også mindet. Du skal derfor tænke over hvad der betyder noget for din kæreste. Her er det netop tanken der tæller.

Tidligere bar begge de forlovede en glat ring, men i dag følger vi den amerikanske tradition, med en Solitaire ring. I Storbritannien er en forlovelsesring traditionelt en rosette ring, med en oval midnight-blue safir i midten, omkranset af brillanter.

 

ROSETTE RING

En unik rosette diamantring, i 14 karat hvidguld, med i alt 0,70ct. brillanter. Et fint eksempel på hvordan en flere mindre diamanter, kombineret på den rigtige måde, kan give et næsten majestætisk udtryk.

 

UNIK DIAMANTRING

En naturlig 5 carat, radiant slebet diamant, fattet i en unik 18 karat hvidguld ring.

FORLOVELSESRING I PLATIN 

Her ses en enstensring i platin med en 1,53 ct. oval slebet diamant.

Ringen er udarbejdet i samarbejde med kunden og formen reflekter tydligt både Ragnars formsprog samt kundens baggrund som arkitekt.

UNIK FORLOVELSESRING 

En naturlig 4 carat, light fancy yellow diamant, fattet i en unik 18 karat guldring.

 

UNIK DIAMANTRING

Her ses en unik diamantring med en cushion cut diamant på 1,73 carat.

FORLOVELSESRING MED PINK SAFIR

Her ses en HEART-PRONG ring med en 0,70 ct. pink safir  i 18 karat hvidguld. Der er intet krav til at en forlovelsesring skal have en diamant indfattet.

Du kan se hele HEART-PRONG kollektionen her.

OBLIQUE “STACK” RINGE

En forlovelsesring behøver ikke at være ensbetydende med at det stopper med en solitaire ring. Her ses 3 stk. Oblique ringe. Centerringen er en minimalisktisk enstensring flanket af to pavé fattede brillantringe.

Du kan se hele vores Oblique kollektion her. 

UNIK FORLOVELSESRING

Her ses en unik forlovelsesring med oval diamant 1,01 carat, og en aftagelig rosette ring granater.

Læs mere om denne opgave her. 

HEART-PRONG FORLOVELSESRING

Her ses, hvad der ved første øjekast ligner en helt traditionel forlovelsesring, men når man ser nøje efter er alle grabber der holder diamanten er små hjerter. Ringen er en del af min HEART-PRONG kollektion. Brillanten er 0,38 ct. TW-VVS.

 

EMBRASSÉ RING I PLATIN

En unika Embrassé ring i platin hvor hvor der er fattet en 1,07 ct princess cut diamant.

Her fandt vi en smuk diamant til kunden og designede vi en smuk ring ud fra denne diamant. Valget faldt på et design fra vores Embrassé, kollektion som vi tilpassede til stenen. Du kan se Embrassé kollektionen her.  

OBLIQUE EMBRASSÉ RING

Her ses en smuk solitaire ring i et klassisk skandinavisk design, fra vores Oblique kollektion. Det er på mange måder den ideelle forlovelsesring for dem som ønsker at forlovelsesringen skal side sammen med vielsesringen.  Den buede form gør at en Oblique vielsesring vil sidde fugeløst ved siden forlovelsesringen.

Du kan se hele vores Oblique kollektion her.

OBLIQUE SOLITAIRE RING

Endnu en smuk solitaire ring fra vores Oblique serie som kan side fugeløst side om side med en vielsesring.  Her ses ringen i 14 karat gult guld med en 0,25 ct. brillant TW-VVS.

FLEUR D’OR SOLITAIRE RING

Her ses en Fleur d’or solitaire ring, men en brillant 0,10ct.  Med tiden kan der tilføjes flere blomsterfatninger med brillanter og ringen udvikles i takt med livets vigtige begivenheder.

Du kan se hele vores smukke Fleur d’or kollektion her. 

EMBRASSÉ SOLITAIRERING

Embrassé ring 0,35 ct W-VS i 14 karat gult guld. En mere enkel og stilren forlovelsesring – tidsløs. Her sidder stenen smukt nedsænket i ringskinnen men helt synlig fra siden af.

Du kan se hele Gibbeux & Embrassé kollektionen her. 

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Lad os tage en snak

Hvad er forskellen på en vielsesring og en forlovelsesring?

Forskellen på en vielsesring og en forlovelsesring, er at forlovelsesringen er den man frier med. Forlovelsesring er typisk en Solitaire ring, dvs. en ring med kun en diamant. Også kaldet en enstensring. Diamanten sidder typisk i en smuk fatning, hævet over ringskinnen. I dag bruger man kun en ring i forbindelse med forlovelsen. Forlovelsesringen kan sagtens “genbruges” som vielsesring, hvis man ikke ønsker at have to ringe. Vielsesringe er gifteringe, dvs. dem man tager på i kirken eller rådhuset til selve vielsen.
 

Hvilken ring skal man fri med?

Du skal fri med en unik ring, som matcher din kærestes personlighed. Hvis hun er til en enkel, praktisk ring som hun kan bære medens hun træner, bør du skal fri med en sådan ring. Hvis hun er til en mere imponerende diamantring, vil dette være det rigtige at fri med. Du skal vise at du kender din udkårne.

Den unikke diamantring

Diamantringe er mange ting, men som oftest tænker man på en klassisk énstensring – også kaldet Solitaire ring.

En diamantring er for de fleste noget ekstraordinært og et smykke, man har for livet. Derfor er netop valget af diamant frem for andre ædle stene godt, da en diamantring også kan tåle et helt livs slid og ofte går i arv i generationer.

Vi fremstiller en række flotte diamantringe, hvor ca. 85-90% er special designede til vores kunder. Da en diamantring er et meget kostbart smykke, gør vi os særdeles umage med at finde frem til den helt rigtige udformning. Som oftest tager vi udgangspunkt i vores eksisterende designs og ændrer eller tilføjer detaljer for at tilpasse diamantringen, så den bliver helt unik.

I skal være hjertelig velkomne til selv at levere diamanten, og ønsker I vores hjælp med at finde den rigtige sten, har vi har et exceptionelt godt netværk af diamantslibere og diamanthandlere.

Hvad giver man for en forlovelsesring?

Når man giver en forlovelsesring, er det tanken der tæller, frem for prisen. Man skal give det man føler er rigtigt og man skal fri med en forlovelsesring der passer til sin kæreste. En forlovelsesring bør være unik og vise at man har gjort sig umage og ikke blot valgt noget tilfældig. En unik kvinde fortjener en unik forlovelsesring.

En unik forlovelsesring starter typisk omkring 10.000kr. men meget afhænger af diamanten, eller diamanterne.

Hvis I har spørgsmål til forlovelsesringene skal I være velkommen til at skrive eller ringe.

Telf.: 23 61 60 75     E-mail: info(at)rrj.dk

Husk venligst at der altid skal aftales en tid på forhånd, således at jeg kan afsætte tid til at kunne betjene jer.