EN UNIK KVINDE FORTJENER EN UNIK FORLOVELSESRING.

Går du på frierfødder – overvejer du at fri til din udkårne? Leder du efter nogen der kan hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige forlovelsesring?

Når du frier, skal det selvfølgelig gøres på den rigtige måde, og ringen skal vise, at du kender din udkårne. Det vil sige, at du skal vise at du ved hvem det er, du ønsker at gifte dig med. Vil en praktisk og diskret ring være det rigtige eller skal det være en stor diamantring? Hvad passer til din udkårne? Det kan kun du svare på. Hos Ragnar R. Jørgensen får du vejledning i, hvilket materiale, såsom guld, sølv eller platin, som kan passe til forlovelsesringen.

Skriv til info@rrj.dk eller ring 23 61 60 75 dersom I har spørgsmål. 

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Lad os tage en snak

Vi kan hjælpe dig med at finde frem til det rigtige design og gøre ringen unik og personlig. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Skriv på info@rrj.dkså kan du kigge forbi vores vores atelier på Østerbro og få personlig betjening.

Her nedenfor kan I se eksempler på forlovelsesringe men tjek også gerne vores Instagram side hvor vi løbende opdaterer med nye kreationer fra værkstedet.

 

DEN PERSONLIGE FORLOVELSESRING

Denne ring har vi fremstillet til en klient, og ringen er helt unik og personlig. Den er af platin med en hjerteformet 0,47 ct. diamant, indfattet med 4 HEART PRONGS. Indvendigt er der indlagt en plade med en asiatisk elefant i 18 karat gult guld. Hver detalje har en helt personlig betydning for den kommende brud (som selvfølgelig også har sagt; Ja!). Det er omtanken, der tæller – ikke størrelsen på stenen eller ringens værdi, men man skal huske, at ædle hensigter rummes bedst i ædle materialer.

Vi er specialister i at designe smykker, som gør at frieriet bliver til noget helt specielt, og dette uden at det kommer til at koste en formue. Vi går aldrig på kompromis med design, materialer eller håndværket, og vi tør godt at påstå, at både vores erfaring og kreativitet tør vi godt påstå at vi er blandt de bedste.

SOLITAIRERING MED BRILLANT 0,10CT

Solitairering med en perfekt brillant 0,10 ct. i en HEART-PRONG fatning. Ringen er af 14 karat palladiumshvidguld med et hjerte af 24 karat guld.

Pris: 9.900 kr i 14 karat hvidguld, med 0,10ct TW-VS brillant.

Samme ring i 14 karat gult guld, med hjerte af hvidguld, koster 7.900kr.

 

SOLITAIRERING I PLATIN MED 1,53 CT. DIAMANT

Her ses en enstensring i platin med en 1,53 ct. oval slebet diamant.

Ringen er udarbejdet i samarbejde med kunden og formen reflekter tydligt både Ragnars formsprog samt kundens baggrund som arkitekt. Du kan læse mere om diamanter her. 

MODERNE SOLITAIRERING

Et fint eksempel på en moderne solitaire ring designet til en kunde, som selv havde en fin brillant. Vi indfatter meget gerne jeres egne diamanter i nye og unikke smykker. 

Ringen er udført i 18 karat hvidguld. Brillianten løftes op i en flot og stilren indfatning.

EMBRASSÉ RING I PLATIN

En unika Embrassé ring i platin hvor hvor der er fattet en 1,07 ct princess cut diamant.

Her fandt vi en smuk diamant til kunden og designede vi en smuk ring ud fra denne diamant. Valget faldt på et design fra vores Embrassé, kollektion som vi tilpassede til stenen. Du kan se Embrassé kollektionen her.  

UTRADITIONEL SOLITAIRERING

En lidt ut