KLASSISKE VIELSESRINGE

Ønsker du noget klassisk, men stadigt unikt og personligt? Den mest klassiske valg er de glatte vielsesringe. Dvs. det traditionelle vielsesringe  som er lige tykke og lige brede hele vejen rundt. En sådan vielsesring bliver man aldrig træt af og den er helt tidsløs i sin enkelhed.

Ring på +45 23 61 60 75, eller skriv på info@rrj.dk. Vi ser frem til at høre fra dig. Du kan også kigge forbi vores vores atelier på Østerbro og se vores unikke smykker.

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Lad os tage en snak

Vi kan lave klassiske vielsesringe i 18, 14 og 8 karat og i farverne, gult guld, rosa guld og hvidguld. Der til kan vi lave dem i palladium og i 800 og 950 Platin, samt sølv.

Bredde, tykkelse og ringprofil vælger I (ringprofil er den form som selve båndet har). Brillanter og ædelstene kan indfattes, og I kan få graveret navn, dato eller andet efter ønske. Har i gammelt guld, kan vi også bruge det til fremstilling af ringene.

Leveringstiden er ca. 2 uger, men i travle perioder kan det komme op på 3-4 uger. Når vi har gennemgået jeres ønsker, udarbejder vi et tilbud, som I efterfølgende kan tage stilling til. Tilbuddet er lavet eksakt ud fra jeres ringstørrelser og valg af design.

Priserne på vores unikke klassiske glatte vielsesringe er exceptionelt gode og derfor koster vores unikke ringe ofte mindre end de masseproducerede ringe man finder i almindelige smykkebutikker.

Se også vores side med unikke vielsesringe, som ikke falder ind under kategorien klassiske. 

HALF & HALF

En klassisk vielsesring men i to farver 14 karat guld.  Herreringen med hvidguld udvendigt og gult guld indvendigt og omvendt i dameringen. Dameringen har også diamanter både indvendigt og udvendigt. Ringene på billedet er 4,0 og 5,5 mm brede.

Pris fra: 18.000 DKK pr. par, uden sten.

Diamant hjerte, med 3 brillanter indvendigt, i alt 0,06 ct. W-VS. Pris: 1.900 DKK
3 brillanter på stribe i en kanalfatning, i alt 0,06 ct. W-VS. Pris: 2.700 DKK

KLASSISKE VIELSESRINGE

Et par håndlavede klassiske vielsesringe, 4mm i 14 karat rosa guld.  Dameringen med et lille diamanthjerte udvendigt.  Pris: 10.800 DKK uden sten.

Diamant hjerte, med 3 brillanter, i alt 0,06 ct. W-VS. Pris: 1.900 DKK

KLASSISKE VIELSESRINGE

Et par håndlavede klassiske vielsesringe, 3mm i 14 karat gult guld.

Pris: 8.800 DKK pr. par.

UNIKKE GIBBEUX VIELSESRINGE

Et par klassiske vielsesringe af platin, i vores unikke Gibbeux design. Som vist her, 7 mm brede og 2,5 mm tykke, men laves i mange breder og tykkelser. 

Kontakt os for tilbud. 

Vielsesringe København

Vi fremstiller selv alle vores vielsesringe på vores eget værksted på Østerbro i København. Her holder vi de stolte danske og københavnske håndværktraditioner i hævd og udvikler hele tiden nye tekniker og metoder for at kunne skabe mesterværker i sølv, guld og platin. Vi elsker håndværksmæssige udfordringer og der hvor vi ikke har en løsning opfinder vi noget nyt. 

Som det eneste værksted i Danmark, arbejder vi regelmæssigt med platin og emalje og andre materialer som palladium, stål og bronze. 

Ragnar designer selv alle vores vielsesringe, men vi fremstiller også gerne unikke vielsesringe ud fra kundernes egne idéer og skitser. Her bistår vi gerne med råd og vejledning, således at kunden får størst mulig værdi for pengene. 

Vi anser os for ægte kunsthåndværkere der forener den mere abstrakte kunst med det meget konkrete håndværk, på samme måde som guldsmede har gjort i København, gennem århundrede, men som nu er stort set helt uddødt.  

At smede klassiske glatte vielsesringe noget af det første man lærer sig som guldsmedelærling.  Det er forholdsvis nemt og lige til og derfor er prisen som regel også langt lavere end på de mere særprægede og avancerede vielsesringe. 

 

 

 

Spørgsmål eller brug for vejledning? Ring til mig på 23 61 60 75