KLASSISKE VIELSESRINGE

Ønsker du noget klassisk, men stadigt unikt og personligt? Den mest klassiske valg er de glatte vielsesringe. Dvs. det traditionelle vielsesringe  som er lige tykke og lige brede hele vejen rundt. En sådan vielsesring bliver man aldrig træt af og den er helt tidsløs i sin enkelhed.

Skriv på info@rrj.dk eller ring 23 61 60 75 dersom I har spørgsmål. 

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Lad os tage en snak

Vi kan lave klassiske vielsesringe i 18, 14 og 8 karat og i farverne, gult guld, rosa guld og hvidguld. Der til kan vi lave dem i palladium og i 800 og 950 Platin, samt sølv.

Bredde, tykkelse og ringprofil vælger I (ringprofil er den form som selve båndet har). Brillanter og ædelstene kan indfattes, og I kan få graveret navn, dato eller andet efter ønske. Har i gammelt guld, kan vi også bruge det til fremstilling af ringene.

Leveringstiden er ca. 2 uger, men i travle perioder kan det komme op på 3-4 uger. Når vi har gennemgået jeres ønsker, udarbejder vi et tilbud, som I efterfølgende kan tage stilling til. Tilbuddet er lavet eksakt ud fra jeres ringstørrelser og valg af design.

Priserne på vores unikke klassiske glatte vielsesringe er exceptionelt gode og derfor koster vores unikke ringe ofte mindre end de masseproducerede ringe man finder i almindelige smykkebutikker.

Se også vores side med unikke vielsesringe, som ikke falder ind under kategorien klassiske. 

HALF & HALF

En klassisk vielsesring men i to farver 14 karat guld.  Herreringen med hvidguld udvendigt og gult guld indvendigt og omvendt i dameringen. Dameringen har også diamanter både indvendigt og udvendigt. Ringene på billedet er 4,0 og 5,5 mm brede.

Pris fra: 18.000 DKK pr. par, uden sten.

Diamant hjerte, med 3 brillanter indvendigt, i alt 0,06 ct. W-VS. Pris: 1.900 DKK
3 brillanter på stribe i en kanalfatning, i alt 0,06 ct. W-VS. Pris: 2.700 DKK

KLASSISKE VIELSESRINGE

Et par håndlavede klassiske vielsesringe, 4mm i 14 karat rosa guld.  Dameringen med et lille diamanthjerte udvendigt.  Pris: 10.800 DKK uden sten.

Diamant hjerte, med 3 brillanter, i alt 0,06 ct. W-VS. Pris: 1.900 DKK

KLASSISKE VIELSESRINGE

Et par håndlavede klassiske vielsesringe, 3mm i 14 karat gult guld.

Pris: 8.800 DKK pr. par.

UNIKKE GIBBEUX VIELSESRINGE

Et par klassiske vielsesringe af platin, i vores unikke Gibbeux design. Som vist her, 7 mm brede og 2,5 mm tykke, men laves i mange breder og tykkelser. 

Kontakt os for tilbud. 

Vielsesrin