MANCHETKNAPPER

Manchetknappen må anses for at være mandens mest elskede prydsgenstand. Manchetknappen er i dag desuden så godt som forbeholdt manden. Vi viser her en række manchetknapper, som indgår i Ragnar R. Jørgensens kollektioner.

Langt flere manchetknapper er dog i årenes løb lavet som unika kreationer til den kræsne mand. En rigtig manchetknapsconnaisseur ejer langt flere manchetknapper end skjorter, og der er ingen tvivl om at manchetknappen er prikken over i’et, når det kommer til påklædning hos enhver gentleman. Her viser han, hvem han er, og hvad han tror på.

 

METROPOLIS MANCHETKNAPPER

Metropolis manchetknapper i sølv. De mest maskuline af alle Ragnar R. Jørgensens manchetknapper. Ypperlige til en smokingskjorte som ofte har lidt større manchetter end normale skjorter.

Pris i sølv: 3.400 DKK

 

 

BLOMSTER MANCHETKNAPPER

Blomster manchetknapper i sølv. Blomsten går igen på bagsiden og skaber derved en helhed.

Pris: 3.500 DKK

 

 

HJERTE MANCHETKNAPPER

Hjerte manchetknapper i sølv. Også her går hovedmotivet igen på bagsiden. Som man siger skal en mand bruge 3 ting i livet for at lykkes: Brains, Balls and Heart. Vi siger kort og godt: “It takes balls to wear the heart cufflinks.

Pris: 3.300 DKK

 

 

ELIPSE MANCHETKNAPPER

Ellipse manchetknapper i sølv. Den enkle og minimalistiske manchetknap til dagligt brug på kontoret. Enkel og noget mindre i størrelse end sine velvoksne brødre.

Pris: 2.500 DKK

 

 

DISKOS MANCHETKNAPPER

Diskos manchetknapper i sølv. Store og flotte diskosformede manchetknapper der afrunder skjorteærmet med en flot ren sølvknap.

Pris: 3.400 DKK

 

 

SILHUETTE MANCHETKNAPPER

Silhuette manchetknapper i sølv med blå emalje. Rigtige mænd ved, hvem de tror og hepper på. Hvor nogle stolt bærer sit fodboldholds farver, så bærer andre et silhuetbillede af deres børn.

Pris fra: 8.500 DKK (Sølv)

 

 

MANCHETKNAPPER MED PERSONLIGT VÅBEN

De personlige VIII-grads prydsgenstande er virkelig en smuk måde at vise sit våben på. Formen på manchetknapperne er valgfri.

Manchetknapper i sølv og emalje. Pris fra: 7.500 DKK
Manchetknapper i forgyldt sølv fra og emalje: Pris fra: 7.900 DKK
Manchetknapper i 14 karat gult guld og emalje: Pris fra: 18.900 DKK

Der gives anseeligt afslag i prisen, hvis der bestilles flere prydsgenstande med samme våben.

 

 

MANCHETKNAPPER MED PERSONLIGT VÅBEN

Her ses et par unikke manchetknapper med monogram, udført i forgyldt sølv og sort emalje.

Denne type af personlige manchetknapper er meget velegnede som morgengave til manden eller som en flot repræsentationsgave til forretningsforbindelsen.

Pris: 8.500 kr. (sølv) og 8.900 kr. i forgyldt sølv.

 

 

MANCHETKNAPPER MED GRAVERING

Elegante manchetknapper der tager udgangspunkt i de finere våbengraveringer på eksklusive jagtvåben. Graveret stål indfattet i ædelmetal (sølv, guld eller platin).

Pris fra: 11.900 DKK i forgyldt sølv.

 

 

MANCHETKNAPPER MED GRAVERING

Elegante manchetknapper der tager udgangspunkt i de finere våbengraveringer på eksklusive jagtvåben. Graveret stål indfattet i ædelmetal (sølv, guld eller platin).

Pris fra: 11.900 DKK i forgyldt sølv.