BÆLTER & SPÆNDER

Vi er vilde med bæltespænder og designer og fremstiller bæltespænder til enhver lejlighed. Alt fra elegante aftenbælter til hverdagsbælter der går godt med jeans.

Det kan være spænder med dyremotiv, våbengraveringer, emalje eller blot et smukt smedet sølvspænde. Af gode grunde laves bæltespænder som regel i uædle metaller som bronze, messing, stål eller forskellige letmetaller.  Vi laver som regel vores bæltespænder i sølv eller forgyldt sølv.

Se det smukke bæltespænde med et pumahoved som vi har lavet i sølv, på Instagram.

I kan enten selv komme med bæltet eller vælge et af vores smukke læderbælter.  De er af vegetabilsk garvet kalveskind.  De er af to lag og randsyede med en kerne af læder. Bælter der holder hele livet og ældes på en pragtfuld måde.

Større og mere pyntede bæltespænder er noget man som regel forbinder med  Amerika. Enten i western-kulturen eller i biker-kulturen, men et smukt bæltespænde er ikke forbeholdt dem med hastekræfter mellem bene. Et unikt bæltespænde viser, om noget, personlighed og udstråler på en underlig måde selvsikkerhed.

Læs mere om Ragnars sammarbejde med Holland & Holland. 

Skriv på info@rrj.dk. Vi glæder os til at du kommer forbi vores atelier i København.

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Lad os tage en snak

GOLD & STEEL BÆLTESPÆNDE

Smukt randsyet bælte og bæltespænde hvor der er tager udgangspunkt i de finere våbengraveringer på eksklusive jagtvåben. Graveret stål indfattet i forgyldt sølv.

Pris fra: 23.000 DKK i forgyldt sølv.

BÆLTESPÆNDE I SØLV OG EMALJE

Bæltespænde i sølv og sort emalje.

Pris fra: 12.000 DKK

BÆLTESPÆNDE MED PUMA HOVED

Unikt bæltespænde i sølv med pumahoved i dyb relief, med randsyet sort bælte. 

Hvis I har spørgsmål vedr. vores unikke bæltespænder skal I være hjertelig velkommen til at skrive eller ringe.

Telf.: 23 61 60 75     E-mail: info(at)rrj.dk

Husk venligst at der altid skal aftales en tid på forhånd, således at jeg kan afsætte tid til at kunne betjene jer.

Gentleman

Historisk set er definitionen på en gentleman: “En mand af god familie, der har ret til at bære våben, men som ikke er en adelsmand.”

Idag kan en gentleman beskrives som en ærlig, høflig og veluddannet mand. En sofistikeret mand af ære som tillige er betænksom og beskeden.

En gentleman adskiller sig ikke blot ved hans gode manerer men også ved en veludviklet smag for de finere ting i tilværelsen. Derfor tilbyder vi unikke smykker og accessories til den moderne gentleman. Smykker og accessories til både formelle og uformelle lejligheder, hvor det er påkrævet at man adskiller sig på en elegant og diskret måde.