MEDALJONER

Medaljonen er efter vielsesringene det mest personlige smykke, du kan eje, ved at bære billeder af dine kære tæt på dit hjerte og få medaljonen udsmykket med monogram, eller personlige symboler på den ene side og eventuelt med en mere iøjnefaldende udsmykning på den anden. Således rummes essensen af vores liv i ét enkelt kunstværk.

Det siges, at en medaljon er det hjerte, vi bærer uden på kroppen og dermed en genspejling af, hvem vi egentlig er indeni. Hvert motiv vælges af klienten, og ved at gøre brug af et monogram eller et våben tilfører man et personligt element til smykket udført i de mest klare emaljefarver og ædle metaller. Brillanter og ædelstene er med til at fremhæve værdien af dét, som er gemt i medaljonen. Disse smykker er ikke skabt for at manifestere bærerens monetære velstand men som en illustration af et rigt sjæleliv.

Medaljonerne fås i 3 størrelser;
“Medium” med plads til 2 billeder og som måler 24 mm i højden. Den er velegnet til daglig brug, men mindre end “Original”-størrelsen.
“Original” med plads til 2 billeder og som måler 30 mm i højden. Denne model er vores mest populære og også yderst velegnet til daglig brug.
“Royal” som måler 36 mm i højden og med plads til 4 billeder. Den er forholdsvis stor og langt mere formel af udtryk.

Som noget nyt tilbyder vi nu også smukke dråbeformede øreringe der passer til din medaljon.

Medaljonerne fremstilles kun i 18 karat guld.

VLADIMIR MEDALJON

Vladimir medajonen er et af Ragnars mæsterværker, udført I 18 karat guld, emalje og diamanter. Der er fundet inspiration i Ruslands mest kendte ikon; Vladimir Ikonet. (Læs mere om ikonet her: en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_icon)

Smykket er fotograferet i 360 grader og I kan vende og dreje det således at I kan se alle detaljerne. Bemærk venligst de små diamanter i det fine net indvendigt i medaljonen. Der er plads til 4 billeder og medaljonen er en model ”Royal”.

MEDALJON “ROYAL” MED ARGYLE MØNSTER

Dobbelt medaljon i 18 karat gult guld med Argylemønser i sort emalje og 0,42 ct. TW-VVS brillanter. Pris: 165.900 DKK (Ekskl. kæde)

MEDALJON “ORIGINAL”

 

MEDALJON “ORIGINAL” MED ARGYLE MØNSTER

Medaljon i 18 karat gult guld og sort emalje i Argyle mønster med 21 stk. brillanter 0,01ct. TW-VVS brillanter. Pris: 58.900 DKK (Ekskl. kæde)

Samme medaljon med 21 stk. brillanter 0,02ct. TW-VVS brillanter. Pris: 68.600 DKK (Ekskl. kæde)

MEDALJON “ORIGIANAL” MED MONOGRAM

Medaljon i 18 karat gult guld med emalje.
Pris: 47.500 DKK (Ekskl. kæde)

MEDALJON “ORIGINAL” MED HJERTEMØNSTER

Medaljon i 18 karat gult guld med emalje.
Pris: 47.500 DKK (Ekskl. kæde)

MEDALJON “ORIGINAL” MED BLOMSTER MØNSTER

Medaljon i 18 karat gult guld med emalje.
Pris: 47.500 DKK (Ekskl. kæde)

MEDALJON “ORIGINAL” MED ADELSVÅBEN

Medaljon i 18 karat gult guld med vaaben og valgsprog, i emalje.
Pris: 52.500 DKK (Ekskl. kæde)

ØRERINGE MED ARGYLE MØNSTER

Øreringe i 18 karat gult guld og sort emalje, samt 16 brillanter 0,01ct. TW-VVS.
Pris: 28.900 DKK