Unikke kvinder fortjener en unik diamantring!

Det har været vores motto i mange år, men vi har behændigt gået udenom de helt store diamanter. I mange år så jeg nemlig store diamanter som konkurrenter til mit eget kunsthåndværk. Stenen løb som regel med hele opmærksomheden. Mit design og håndværk var sekundært i forhold til den smukke diamant. Det er helt naturligt at noget naturen har skabt og diamantsliberen på smukkeste vis har forædlet også skal beundres. Da vi er netop kunsthåndværkere og ikke ”kun” designere eller købmænd, var det naturligt at vores fokus lå på vores egen forædling.

Jeg har ofte designet forskellige smykker til kunder der selv kom med en diamant. Diamantvedhæng, diamantøreringe, diamantringe osv. Det har været udfordrende og yderst tilfredsstillende og jeg har aldrig higet efter andet. Grundet vores store viden omkring diamanter og gemmologi, har vi vejledt mange kunder omkring køb af diamanter.

Nu har jeg, efter mange års bevist fravalg, blevet opfordret til at vi skal tilbyde vores kunder smukke diamantsmykker i alle størrelser, indfattet i det ypperste kunsthåndværk og til markedets bedste priser.

Det hele kommer sig af at vi er blevet kontaktet af en Site Holder som synes at vi laver nogle fantastiske smykker. Hvorfor ikke også lave diamantringe og diamantsmykker i verdensklasse? Jeg fortalte om mine reservationer og om at vores passion var at lave unikke og personlige smykker, osv. Efter mange samtaler fandt vi frem til det helt rigtige koncept, hvor alt går op i en højere enhed. Et koncept som passer perfekt til vores høje integritet, vores brand og ikke mindst til vores kunder.

Konceptet har vi døbt 3+UNIK. Det kommer af; UNIK DIAMANT + UNIKT DESIGN + TIL EN UNIK PRIS

Lad mig uddybe.

UNIK DIAMANT

Når vores smykker er unikke skal diamanterne også være det. Alle naturlige diamanter er selvfølgelig unikke, men nogle diamantslib og farver er mere mainstream end andre.  Vi vil udelukkende fokusere på særegne og specielle diamanter.

UNIKT DESIGN

Der vil altid være tale om unikke diamantsmykker. Ikke kun unikke fordi der kun er et smykke af det specifikke design, men fordi smykket er designet unikt til kunden. Som vi siger ”En unik kvinde fortjener en unik diamantring!” Som alle vores andre smykker laver vi dem på vores eget værksted.

UNIK PRIS

Vores integritet det mest kostbare vi har. Derfor skal vores kunder få størst tænkelig værdi for deres penge. Der skal altid være tale om en god investering.

Du kan læse mere om 3+UNIK her. 

DEN PERSONLIGE RELATION

Vi har en personlig relation til stort set alle vores kunder. Hvis du kunne være interesseret i en unik diamantring eller et andet diamantsmykke, fra 3+UNIK konceptet, skal du være hjertelig velkommen til at kontakte os. Der efter vil vi holde dig ajour med de nye diamanter. Vi garanterer naturligvis fuld fortrolighed.  Anonyme henvendelser bliver ikke besvaret og bestil altid tid på forhånd. Vi glæder os til at betjene dig!

De første 2 smykker i 3+UNIK konceptet.

4 carat light fancy yellow cushion cut diamantring.

5 carat unik diamantring fra Ragnar R. Jørgensen

5 carat radiant cut diamantring

 

I kan finde mere information om unikke forlovelsesringe her og mere viden om diamanter her.

Søger du mere information om diamanter vil et kig forbi Gemological Institure of America (GIA) hjemmeside være lærerigt.  Vores gemmolog er uddannet ved GIA’s hovedkontor i Carlsbad, Californien.