+45 23 61 60 75

Diamantring

En unik kvinde fortjener en unik diamantring! Det har været mit motto i mange år og de ringe der er mest specielle er forlovelsesringen og vielsesringene. Forlovelsesringen er som regel en diamantring i form af en solitaire ring, med en enkel diamant, der sidder i en grabbefatning. En solitaire ring kan sagtens være udformet på mange måder og der til er der et hav af andre typer diamantringe. Det som er vigtigt er at den passer til din forlovede. Hvis hun er en sportig og aktiv kvinde, bør forlovelsesringen nok være mere praktisk. Hvis hun kan lide en diamant med lidt størrelse, vil det være den rigtige vej at gå, men fasthold dog endelig det unikke. Læs mere om forlovelsesringe her. 

Den unikke og personlige diamantring

Jeg har designet et fint koncept med et lille skjult symbol i ringskinnen. Dette er en hemmelig besked til din udkårne. Noget der betyder noget for hende og vi har f.eks. lavet; hjerter, evighedssymboler, dyr (bille, gris, mus, odder, elefanter mv.), havfrue, og selv en Belgisk vaffel (som var det som de spiste på sin første date). Der er således ingen grænser for hvad der kan laves i denne forbindelse og I kan her neden se nogle eksempler på disse unikke og personlige diamantringe.

Soitaire_diamantring i platin, med hjerteformede grabber samt hjerteindlæg i 18 karat guld - Juveler Ragnar R. Jørgensen

Soitaire_diamantring i platin, med hjerteformede grabber samt hjerteindlæg i 18 karat guld.

 

Vielsesringe i hvidguld, med indlæg af hjerter i 18 karat guld - Juveler Ragnar R. Jørgensen

Vielsesringe i hvidguld, med indlæg af hjerter i 18 karat guld.

 

Vielsesringe i hvidguld, med hjerteformede grabber samt indlæg af hjerte i 18 karat guld, i ringskinnen - Juveler Ragnar R. Jørgensen

Vielsesringe i hvidguld, med hjerteformede grabber samt indlæg af hjerte i 18 karat guld, i ringskinnen.

 

2. carat Solitarie_diamantring, i 18 karat guld og indlæg med monogram i platin - Juveler Ragnar R. Jørgensen

2. carat Solitarie_diamantring, i 18 karat guld og indlæg med monogram i platin.

 

Diamantring i platin_Guldsmed_Ragnar_R_Jorgensen

Diamantring i platin, med pavé fattede diamanter ned af ringskinnen. 

Se flere af vores diamantringe på denne side. 

 

Solitaire diamant ring

En solitarie ring er en ring hvor der sider en, som regel lidt større, diamant. Fatningen har typisk, 4 eller 6 grabber der holder stenen, hævet over selve ringskinnen. Det mest almindelige er at ringen er af 14 eller 18 karat hvidguld. Jeg anbefaler dog platin, da hvidguld er “opfundet” som et billigere og nemmere alternativ. Hvidguld er ikke særlig hvidt og belægges derfor med rhodium for at give smykket den rigtige farve. Platin er det autentiske og hvidguldet er den nemme løsning. Vores 14 karat palladiums hvidguld har dog den fordel at legeringen er anseeligt hårdere end platin. Det skal dog stadig rhodineres.

Solitaire_diamantring_i_hvidguld - Juveler Ragnar R. Jørgensen

Solitaire_diamantring_ i_hvidguld_med 6 grabber.

 

UNNA diamantringe i hvidguld - Guldsmed Ragnar R. Jørgensen

UNNA diamantringe i hvidguld. Den øverste med 0,20ct. diamant, Midten 0,10ct. diamant. Nederst med 0,10ct. diamant flankeret af to 0,05ct. diamanter.

Læs mere om vores UNNA diamantringe på denne side. 

 

Personlige diamant ringe

En diamantring kan udformes på mange måder. her ser I nogle lidt anderledes diamant ringe som jeg har lavet på bestilling til kunder. Der er som regel taget udgangspunkt i et af mine eksisterende designs, men andre gange laves den helt efter kundens egne ønsker. Selvfølgelig tilpasset funktionalitet og hvad der giver bedst mening prismæssigt.

Diamantring_i_platin_med_emerald_cut_diamant - Juveler Ragnar R. Jørgensen

Diamantring_i_platin_med_emerald_cut_diamant.

 

Marquis slebet diamant i en Embrasse ring af platin - Juveler Ragnar R. Jørgensen

Marquis slebet diamant i en Embrasse ring af platin.

 

Unik diamantring i hvidguld, udført efter kundens eget ønske - Juveler Ragnar R. Jørgensen

Unik diamantring i hvidguld, udført efter kundens eget ønske.

 

Vielsesringe fremstillet af brudeparrets arvesmykker, og diamant. - Juveler Ragnar R. Jørgensen

Vielsesringe fremstillet af brudeparrets arvesmykker, og diamant.

 

Diamantring i platin med 3 emerald cut diamanter - Juveler Ragnar R. Jørgensen

Diamantring i platin med 3 emerald cut diamanter

 

Det behøver ikke altid at være en diamant. Her ses en HEART-PRONG forlovelsesring i rosa guld, med safir. - Juveler Ragnar R. Jørgensen

Det behøver ikke altid at være en diamant. Her ses en HEART-PRONG forlovelsesring i rosa guld, med safir.

Se flere af vores diamantringe på denne side. 

 

Diamantringe uden en ophævet centersten

En diamantring kan være mange ting. De fleste vil nok mene at det er en ring med en stor diamant og måske flankeret af mindre, som vist her oven. Man kan dog sagtens undvære en centreret diamant. Flere små diamanter i en eller flere rækker er meget smukt. Der er flere måder at indfatte diamanterne på, og fordelen er de således sidder nedsænket i ringen. Det man dog skal være påpasselig med, er at ringen ikke bliver for svag og spinkel i konstruktionen.

Diamantring i gult guld, med en række pavefattede diamanter - Guldsmed Ragnar R. Jørgensen

Diamantring i gult guld, med en række pavefattede diamanter.

 

Vielsesringe, hvor dameringen er med to rækker diamanter i forløb. - Guldsmed Ragnar R. Jørgensen

Vielsesringe, hvor dameringen er med to rækker diamanter pavéfattet i forløb.

 

Diamantring i platin med diamanterne fattet i kanalfatning. - Guldsmed Ragnar R. Jørgensen

Diamantring i platin med diamanterne fattet i kanalfatning.

 

Diamantring i guld med 5 diamanter i forløb. - Guldsmed Ragnar R. Jørgensen

Diamantring i guld, med 5 diamanter i forløb.

 

Store diamanter

I mange år så jeg store diamanter, som konkurrenter til mit eget kunsthåndværk. Stenen løb som regel med hele opmærksomheden. Mit design og håndværk bliver sekundært i forhold til den smukke diamant og alt håndværk der er lagt i slibningen af den. Vi er nemlig ikke købmænd der køber og sælger en produkt, men netop selv designer, forædler og skaber kunsthåndværket, . Det er selvfølgelig helt naturligt, at noget naturen har skabt og diamantsliberen på smukkeste vis har forædlet, også skal beundres.

5 carat radiant cut diamantring, i 18 karat hvidguld.

5 carat radiant cut diamantring, i 18 karat hvidguld.

Kan man komme med sin egen diamant?

Ja, selvfølgelig kan man det. Jeg designer meget gerne smykker til din egen diamant. Det kan være diamantvedhæng, diamantøreringe eller en diamantring mv. Det er altid udfordrende samt yderst tilfredsstillende at skræddersy et smykke til en ædelsten. Grundet vores store viden omkring diamanter og gemmologi, har vi også vejledt mange kunder omkring køb af diamanter. Vi stiller således gerne vores viden til rådighed, i forbindelse med bestilling af et unikt smykke.

Alle naturlige diamanter er selvfølgelig unikke, men nogle diamantslib og farver er mere mainstream end andre.  Jeg har en forkærlighed for særegne og specielle diamanter. Dette både i slib, kvalitet og farve. Jeg råder jer derfor til at vælge en diamant med personlighed, frem for de runde, brillantslib.

 

4 carat light fancy yellow cushion cut diamantring, i 18 karat guld.

4 carat light fancy yellow cushion cut diamantring, i 18 karat guld.

Integritet, tillid og fortrolighed

Integritet det mest kostbare vi har og derfor vil vi altid vejlede og rådgive ud fra jeres interesse. Vi har af samme grund stort set altid en personlig relation til vores kunder. Hvis du kunne være interesseret i en unik diamantring eller et andet diamantsmykke, skal du være hjertelig velkommen til at kontakte os.  Vi garanterer naturligvis fuld fortrolighed.  Anonyme henvendelser bliver dog aldrig besvaret og bestil altid tid på forhånd. Vi glæder os til at betjene dig!

I kan finde mere information om unikke forlovelsesringe her og mere viden om diamanter her.

Søger du mere information om diamanter vil et kig forbi Gemological Institure of America (GIA) hjemmeside være lærerigt.  Vores gemmolog er uddannet ved GIA’s hovedkontor i Carlsbad, Californien.