SOLITAIRE RINGE (DIAMANTRINGE)

Enstensringen eller solitaireringen, som den også kaldes, er for Danmark en forholdsvis nye måde at fri på. Efter Anglosaxisk forbillede vælger den moderne mand i dag således ofte en diamantring, når han er på frierfødder. Denne tradition er både smuk og tiltalende, men det er på ingen måde et ”krav ”i vores kultur.

Det, som gør solitaireringen til noget helt unikt for den kommende gom, er, at dette er en ring, som han på alle måder står helt fri til selv at vælge. Det kan selvfølgelig ikke forventes, at en sådan overraskelse skal vendes og drejes med sin bedre halvdel. Her kommer vi ind i billedet – både med hensyn til at vejlede omkring diamant og design. I samarbejde med den kommende gom går vi ind og hjælper således, at både stil og udtryk matcher den udkårne. Ved at gøre sig umage i det indledende stadie kan vi sikre os, at solitaireringen bliver lige, som den skal være.

At give en solitairering, som virkelig matcher den udkårne, viser selvfølgelig også, at gommen kender hende. På den anden side siger en solitairering lige så meget om, hvem manden bag den egentlig er. Nogle vælger, at solitaireringen efterfølgende skal blive brudens vielsesring, andre, at den skal følges af en ny vielsesring. Begge muligheder er stort set lige populære, og det er noget, man kan vælge efterfølgende.

Solitaireringen har helt sikkert også sin berettigelse, uden at den skal indgå i et frieri. Her er det dog ofte kvinden, der vælger en flot ring til sig selv, hvilket er forbundet med en noget anden proces. Vores rolle er dog stadigt at vejlede og rådgive for at nå frem til det bedste resultat.

Nedenfor ses en række solitaireringe som enten er en del af vores kollektioner eller unika kreationer.

 

DEN PERSONLIGE FORLOVELSESRING

Når man frier, skal man gøre det med stil, og ringen skal vise, at man kender sin udkårne. Dvs. vise at man ved hvem det er, man ønsker at gifte sig med. Her ser vi et rigtigt fint eksempel på, hvordan det kan gøres.

Denne ring har vi fremstillet til en klient, og ringen er helt unik og personlig. Den er af platin med en hjerteformet 0,47 ct. diamant, indfattet med 4 HEART PRONGS. Indvendigt er der indlagt en plade med en asiatisk elefant i 18 karat gult guld. Hver detalje har en helt personlig betydning for den kommende brud (som selvfølgelig også har sagt; Ja!). Det er omtanken, der tæller – ikke størrelsen på stenen eller ringens værdi, men man skal huske, at ædle hensigter rummes bedst i ædle materialer.

Ragnar R. Jørgensen er specialister i at designe smykker, som gør at frieriet bliver til noget helt specielt, og dette uden at det kommer til at koste en formue. Vi går aldrig på kompromis med design, materialer eller håndværket, og vi tør godt at påstå, at både vores erfaring og kreativitet tør vi godt påstå at vi er blandt de bedste.

Går du med friertanker, kan vi helt sikkert hjælpe dig med den personlige ring.

Unikke mennesker fortjener unikke smykker!

SOLITAIRERING MED BRILLANT 0,10CT. D-IF

Solitairering med en perfekt brillant 0,10 ct. River – Flawless, fattet i en HEART-PRONG fatning. En helt perfekt sten – til den perfekte pige. Ringen er af 14 karat palladiumshvidguld med et hjerte af 24 karat guld.

Pris: 14.900 DKK.

Samme ring men med en brillant 0,10 ct. W-SI. Pris: 9.900 kr

 

SOLITAIRERING I PLATIN MED 1,53 CT. DIAMANT

Her ses en enstensring i platin med en 1,53 ct. oval slebet diamant.

Ringen er udarbejdet i samarbejde med kunden og formen reflekter tydligt både Ragnar R. Jørgensens formsprog samt kundens baggrund som arkitekt.

MODERNE SOLITAIRERING

Et fint eksempel på en moderne solitairering designet til en kunde, som selv havde en fin brillant.

Ringen er udført i 18 karat hvidguld. Brillianten løftes op i en flot og stilren indfatning.

EMBRASSÉ RING I PLATIN

En unika Embrassé ring i platin hvor hvor der er fattet en 1,07 ct princess cut diamant.

UTRADITIONEL SOLITAIRERING

En lidt utraditionel solitairering, hvor kundens dråbeformede diamant er sat i en unik Embrassé indfatning.

OBLIQUE “STACK” RINGE

2 stk. Oblique ring nr. 3 i 14 karat hvidguld, med 1,11 ct. W-VS brillanter. Pris: 36.400 DKK

Oblique ring Embrassé i 14 karat hvidguld, med 0,35 ct. W-VS brillant. Pris: 21.700 DKK pr. ring.

OBLIQUE EMBRASSÉ RING

Oblique Embrassé i 14 karat hvidguld, med 0,25 ct. W-VS brillant. Pris: 23.800 DKK

OBLIQUE SOLITAIRE RING

Oblique Solitaire i 14 karat gult guld, med 0,25 ct. W-VS brillant. Pris: 15.900 DKK

OBLIQUE SOLITAIRERING MED SIDERINGE

Her ses en Oblique Solitairering med 0,25 ct. TW-VVS brillant flankeret af 2 glatte Oblique ringe.

Mulighederne i Oblique kollektionen er uendelige, da der er mulighed for at kombinere eksisterende designs med unika udgaver af Oblique ringene.

 

EMBRASSÉ SOLITAIRERING

Embrassé ring 0,35 ct W-VS i 14 karat gult guld.
Pris: 21.600 DKK

Fås også med f.eks. 0,10 ct W-VS i 14 karat gult guld.
Pris: 8.200 DKK

EMBRASSÉ RING & SIDERING

En smuk måde hvorpå man kan kombinere forlovelsesring og vielsesring. Embrassé ring 0,35 ct W-VS i 14 karat gult guld. Pris: 21.600 DKK

Siderign uden sten i 14 karat gult guld (samme bredde som Embrassé 0,35 ct.). Pris 5.100 DKK

HEART-PRONG DIAMANTSÆT

HEART-PRONG ring i 14 karat gult guld, med 0,30 ct. W-VS brillant.

Pris: 20.700 DKK

HEART-PRONG RING MED PINK SAFIR

HEART-PRONG ring med ca. 0,70 ct. pink safir (fås også med andre farver, så som gul og blå) i 14 karat hvidguld.
Pris:14.900 kr.

FLEUR D’OR SOLITAIRE RING

Fleur d’or solitaire ring i 14 karat gult guld 0,10 carat W-SI.
Pris: 7.200 DKK

FORLOVELSES- OG VIELSESRINGEN

Et sæt ringe hvor både forlovelses- og vielsesringen har en diamant indfattet.

Den første med en baguette og den anden med en princess cut diamant, samt pavé fattede brillanter på hver side af den. Bemærk at ved de fo forskellige slib, matcher diamanterne i længde. Men i bredden er den rektangulære baguette diamant smallere, hvorved forlovelsesringen bliver mere enkel, får sin egen ”personlighed” og skal derfor ikke leve op til vielsesringens grandiøsitet.

DIAMANTRING

Diamantringe er mange ting, men som oftest tænker man på en klassisk énstensring – også kaldet solitairering.

En diamantring er for de fleste noget ekstraordinært og et smykke, man har for livet. Derfor er netop valget af diamant frem for andre ædle stene godt, da en diamantring også kan tåle et helt livs slid og ofte går i arv i generationer.

Vi fremstiller en række flotte diamantringe, hvor ca. 85-90% er special designede til vores kunder. Da en diamantring er et meget kostbart smykke, gør vi os særdeles umage med at finde frem til den helt rigtige udformning. Som oftest tager vi udgangspunkt i vores eksisterende designs og ændrer eller tilføjer detaljer for at tilpasse diamantringen, så den bliver helt unik.

I skal være hjertelig velkomne til selv at levere diamanten, og ønsker I vores hjælp med at finde den rigtige sten, har vi har et exceptionelt godt netværk af diamantslibere og diamanthandlere.