REPRÆSENTATIONSGAVER

I samarbejde med jer finder vi en begavet og elegant løsning på jeres behov for repræsentationsgaver.

Genstand: F.eks. nøgleringe, manchetknapper, slipseklips, reversnål, bæltespender, vedhæng, jagtemblemer eller større genstande som f.eks. mindre skulpturer eller korpusarbejde.

Design: Dvs. hvilken udformning genstanden skal have. Her har vi en række elegante designs men skaber også gerne nyt efter behov.

Udsmykning: Den udsmykning som tilføres logo og/eller kunstnerisk motiv ved f.eks. gravering, lak eller emalje.

Indpakning: Indpakningen er meget vigtig og her kan vi tilbyde at jeres eget logo påføres emballagen.

Storry telling
Et meget vigtig ellement er historien og tankerne bag repræsentationsgaven. Der er ingen tvivl om at en personlig gave der er udarbejdet til en speciel lejlighed og en helt specifik kunde også vil blive værdsat og husket.

I den forbindelse er det også vigtigt at fortælle historien og det kan elegant gøres ved en lille indlægsfolder i æsken.

Made in Denmark
I Danmark har vi en lang tradition for godt kunsthåndværk. Vi er meget stolte over at kunne føre denne tradition videre i en tid hvor de fleste andre virksomheder for længst har flyttet sin produktion til udlandet.

Vi lever i en tid hvor ægthed er blevet det nye luksus og hvor man ikke længere kan tage det for givet at et dansk produkt også er fremstillet i Danmark. Derfor er signalværdien af ægte ”Made in Denmark” også blevet langt stærkere. Af samme grund har vi valgt at alle vores produkter skal fremstilles på vores eget værksted i København. Vi kan således med god samvittighed skrive ”Made in Denmark” på jeres repræsentationsgaver.

Emballagen vi bruger er som regel ikke fremstillet i Danmark, men vi har et godt samarbejde med flere mindre lokale virksomheder der kan fremstiller æsker i karton, læder eller træ dersom I ønsker at gå hele vejen.

PERSONLIGE MANCHETKNAPPER

Personlige manchetknapper er altid en god gave. Her ses et par manchetknapper som vi har fremstillet som repræsentationsgave til en forhenværende Russisk minister.

JAGTEMBLEMER

Vi designer og fremstiller jagtemblemer i af alle typer og prisklasser.