KOLLEKTIONER & KONCEPTER

Vi kan tilbyde en række flotte og gennemtænkte smykkekollektioner og koncepter. De er alle designet af Ragnar og fremstillet på vores værksted på Østerbro i København.

OBLIQUE

GIBBEUX & EMBRASSÉ

FLEUR D’OR

HEART-PRONG

“FILIGRAN”

ELSKER DIG FOR EVIGT (NAVNERINGE)

MÉDALLION

SILHOUETTE

DESIGNSMYKKER & KOLLEKTIONER & KONCEPTER

Designsmykker er reelt smykker, som er designede af en designer eller en kunstner. I vores tilfælde er det Ragnar, der tegner alle smykker, såvel designsmykkerne som unikasmykkerne.

De bedste designs bliver til smykkekollektioner, som vi har eneret på at fremstille. Når Ragnar designer et unikt smykke, tager han naturligvis udgangspunkt i, hvad kunden ønsker og har af tanker, og ofte ender det unikke smykke med at være langt fra Ragnars karakteristiske formsprog. Dette er dog blot en dejlig udfordring, der giver mulighed for nytænkning og udvikling af nye former.

Intet smykke forlader dog vores atelier, uden at det anses for at være godt nok til at bære vores navnestempel og Ragnars navn. Det kan således godt være at unikasmykket ikke ligner et klassisk Ragnar R. Jørgensen smykke, men det er med al sikkerhed noget, vi kan stå inde for, både designmæssigt og håndværksmæssigt. Vi går aldrig på kompromis med vores integritet.