VIELSESRINGE

For de fleste står brylluppet som den ultimative kærlighedserklæring til den udkårne, og vielsesringene er netop symbolet på denne kærlighed. Det mest almindelige valg er såkaldte ”Glatte vielsesringe”, men mange ønsker også mere avancerede former for vielsesringe. Smag og behag er meget forskellig, og vi glædes ved dette, da vi har stor erfaring med alle typer af ringe.

Vi anser det for at være vores fornemmeste opgave, at vi sammen med den kommende brud og gom finder frem til de helt rigtige ringe. Vielsesringene skal man forhåbentlig gå med resten af livet, og det er derfor et valg, som man skal bruge lidt længere tid på at træffe end så mange andre ting omkring brylluppet, som blot varer en enkelt aften.

Ragnar R. Jørgensen anser ringenes symbolværdi for at være det vigtigste og mener, at brudeparret skal kunne genkende sig selv i ringene. Derudover anbefaler vi altid, at man vælger noget klassisk frem for noget modebetonet, når det gælder vielsesringene, for man skal jo nødigt blive træt af at se på sin vielsesring.

Hos nogle brudepar nøjes kvinden med at få en ring. Det er oftest tilfældet, når manden er håndværker og bruger sine hænder dagen lang. Vi anbefaler dog i disse tilfælde, at manden får en ceremoniel ring. En ring som han får i kirken og bruger til diverse højtider. Denne ring kan så eventuelt være af sølv, men det er trods alt ringene, som er det varige symbol på et ægteskab.

Der er mange former for vielsesringe, og her viser vi en række forslag, som er taget fra vores kollektioner. Uanset hvad I ønsker, så kan vi være behjælpelige med at finde frem til det helt rigtige. Ingen opgave er for stor eller for lille.

Her ses vores Klassiske Vielsesringe se også gerne vores Unikke Smykker for inspiration.