Familieportræt udført af maleren Henrik Elnegaard i 2016

 

HVEM ER VI?

Vi er en lille familievirksomhed, som består af Ragnar og hans familie, derfor får I altid en personlig betjening i atelieret. Grundet størrelsen kan vi kun betjene en kunde af gangen. Det er derfor godt hvis vi aftaler en tid på forhånd, ved at skrive en e-mail til os; info(at)rrj.dk Dette for at sikre jer at vi ikke er optagede. I skal dog altid være hjertelige velkomne til at tage chancen og kigge forbi, uden en aftale.

Alle vores smykker er designet af Ragnar og fremstillet på vores eget guldsmedeværksted, på Østerbro i København. Vi er specialiseret i design og fremstilling af personlige og unkke smykker, som f.eks. diamantsmykker, forlovelsesringe og vielsesringe, men vi laver selvfølgelig alt indenfor smykker og accessories.

Alt som sælges fra vores atelier i Classensgade på Østerbro er designet og fremstillet af os på værkstedet. 

Ragnar R. Jørgensen påbeyndte sin uddannelse som guldsmed ved Grand Valley State University i Grand Rapids Michigan, USA i 1990 og blev i 1995 færdiguddannet som guldsmed i København. Efterfølgende har Ragnar arbejdet som guldsmed i USA, Norge og Sverige.

Siden 1999 har Ragnar arbejdet selvstændigt som guldsmed og smykkedesigner i København. Ragnar har samarbejdet med en række virksomheder og kendte brands, her iblandt Holland & Holland, Georg Jensen og Troldekugler.

Ønsker I at vide mere om Ragnars passion for guldsmedefaget, kan I læse hans egne ord herom i følgende interviews:

STATUS fra 26. april 2014
Luxury Aficionados fra 16. april 2014
MyPleasure fra 16. september 2013
I kan læse flere interviews her.