Diamanter og ædelsten.

Som noget nyt tilbyder vi løse diamanter fra 1,0 carat og op.  Vi kan har de bedste priser på markedet og en meget hurtig levering. Vi har dog ikke noget lager og henter kun sten hjem ved seriøse forespørgsler.

Vi er specialister i farvede ædelsten og kan også her tilbyde unikke og sjældne sten til de bedste priser.


Identifikation, gradering og vurdering af diamanter og ædelsten.

Vores Gemmolog, er uddannet ved GIA’s hovedkontor i Carlsbad, USA.  Det betyder, at vi vil kunne hjælpe med alle former for gemmologiske spørgsmål..

Ønsker I at vide, om I har gjort et ordentligt køb på auktion, hjælper vi selvfølgelig gerne med at vurdere dit køb, inden fortrydelsesperioden på 14 dage er omme. Bedre “safe than sorry”!

Henvendelse til vores gemmolog og diamant graduer gøres venligst pr. e-mail: ed(at)rrj.dk

GIA certifikat
Vi sender stenen til GIA og får dem til at udarbejde et certifikat og eventuelt indgravere certifikatnumret på rondisten.Udarbejdelse af GIA certifikat & laserindgravering af diamanter. Fra 3.500 kr.

GIA – Gemological Institute of America er verdens førende ekspert på ædelsten og diamanter.

Der er en mængde certifikatudbydere på markedet, men vil man være helt sikker på at få en klassificering, som er helt præcis, så er det vores holdning, at der ikke er nogen bedre end GIA. Det skal også lige nævnes, at GIA er en non-profit organisation, hvis eneste formål er at skabe tillid til diamanter, ædelstene og smykker.

LÆS GERNE BØRSENS ARTIKEL OM OS, FRA DEN 25. NOVEMBER 2011


Køb af diamanter og ædelsten.

Vi er som udgangspunkt, ikke interesseret i at købe slebne ædelstene, diamanter eller smykker.
Ønsker I at sælge diamanter, slebne ædelstene eller smykker anbefaler vi at I kontakter et af auktionshusene: Lauritz.com Bruun-Rasmussen