3+UNIK

UNIK DIAMANT + UNIKT DESIGN + TIL EN UNIK PRIS

Fordi unikke kvinder naturligvis fortjener en unik diamantring!

I 3+UNIK konceptet er tale om større unikke diamanter (fra ca. 3 carat og op), som fattes i en unik ring, designet specifikt til klienten – og dette tilbydes til en helt unik pris.

Gennem vores netværk af diamantslibere og med kyndig vejledning af vores GIA uddannede gemmolog & diamant grader, udvælger vi disse helt unikke diamanter.

Hver diamant vil typisk kun være til salg i kortere tid, men vi vil løbende tilbyde nye diamanter. Hold øje med denne side for at holde dig opdateret på de seneste 3+UNIK diamanter, eller kontakt os og bed om at blive opdateret løbende.

Hvad mener vi med en unik diamant?

Alle naturlige diamanter er selvfølgelig unikke, men runde diamanter (brillanter), i de mere almindelige farver og stenkvaliteter er mest gængs og mest kendt. Cushion, radient, oval eller dråbeformede m.fl. er noget mere sjældne men til gengæld er de langt mere spændende og kostbare. Man finder blandt disse sjældent to ens sten og må derfor anses for at være unikke.

Hvordan kan prisen være så god?

Prisen vil altid være helt exceptionel i 3+UNIK konceptet, fordi det er en helt essentiel del af konceptet, og ikke mindst fordi vi gør en dyd ud at give vores kunder bedst tænkelig ”value for their money”.  Der til handler vi direkte med med en Site Holder og undgår fordyrende mellemled. Til gengæld har vi kun diamanterne i kortere tid.

Diamant rapporter

Handel med diamanter er altid et spørgsmål om tillid, men flere og flere diamanter bliver i dag certificerede, hvilket i branchen hedder at der udstedes en diamant rapport. En diamant rapport er altid at anbefale, selv om det absolut ikke er en nødvendighed. Vi vil tilbyde diamanter både med og uden rapporter i 3+UNIK konceptet. Læs mere om diamanter her. 

Der skal venligst aftales en tid på forhånd.

Hvis du er interesseret i at mødes med os omkring 3+UNIK konceptet skal du venligst altid aftale en tid på forhånd. Anonyme henvendelser besvares ikke. Vi glæder os til at betjene dig.

Fortrolighed

Alle køb hos os er naturligvis fuldkommen fortrolige.

Dersom du ønsker at blive underettet om nye sten i 3+UNIK konceptet skal du venligst kontakte os og meddele os at du ønsker at blive holdt ajour.  Vi vil der efter løbende kontakte dig når vi har nye diamanter.

4 carat, Light Fancy Yellow

Dette er den første smykke i vores 3+UNIK concept.  En naturlig 4 carat, light fancy yellow diamant, fattet i en unik 18 karat guldring.

Kontakt os venligst for mere information om ringen, stenen og konceptet.

5 carat, radiant cut diamant 

Dette er det andet smykke i vores 3+UNIK concept.  En naturlig 5 carat, radiant slebet diamant, fattet i en unik 18 karat hvidguld ring.  

Kontakt os venligst for mere information om ringen, stenen og konceptet. 

Spørgsmål eller brug for vejledning omkring 3+UNIK?
Ring til os på 23 61 60 75